Povreda Ristića pred revanš Zvezda - Krasnodar!

Najbolji pojedinac prve utakmice između Krasnodara i Crvene zvezde doživeo je povredu pred put u Beograd. Pogledajte. . .

Fudbal 21.08.2017 | 13:15
Povreda Ristića pred revanš Zvezda - Krasnodar!
Bivši fudbaler Crvene zvezde, Mihailo Ristić, bio je izvanredan prošlog četvrtka u prvom od dva susreta sa bivšim sigračima, postigao je i golčinu za Krasnodar koja nije priznata, ali…

...pitanje je da li će moći da nastupi u četvrtak u revanš meču plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope protiv tog ruskog kluba.

Ove nedelje uveče, u poslednjem meču Krasnodara pred put u Beograd, Ristić je bio žrtva pregrubog starta napadača Rostova, Vladimira Djadjuna posle kojeg je iznet s terena.

Djadjun je na Ristićev skočni zglob nasrnuo u 42. minutu, posle čega je trener zeleno-crnih, Igor Šalimov, morao neplanirano da uvede Žoaozinja minut pre poluvremena. Utakmica je završena rezultatom 0:0, što je treći remi Krasnodara u poslednja tri kola Ruske premijer lige, pa ovaj klub trenutno zauzima peto mesto sa 12 bodova, sedam manje od lidera Zenita.

Šalimov je na megdan petoplasiranom Rostovu izveo postavu: Sinitsin - Petrov, Martinovič, Grankvist, Ramirez - Gazinski, Ristić - Klaeson, Mamjev, Žiguljev – Ignjatjev.

Igrali su još Žoaozinjo, Ivan i Smolov.



Crvena zvezda dočekuje Krasnodar u četvrtak uveče u nadi da je poraz od 3:2 u prvom meču dostižan i da će se klub izboriti za prvu jesen u Evropi od 2007. godine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar