Udes: Biciklista izgubio život

Jedno lice je smrtno stradalo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas pet minuta poslije ponoći na regionalnom putu Lončari-Obudovac u mjestu Donji Žabari, saznaje BN televizija.

Republika Srpska 21.08.2017 | 10:10
Udes: Biciklista izgubio život
U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su putnički automobil '' Golf4 '' kojim je upravljalo lice V.P. i biciklista D.V.(1962) iz D. Žabara koji je na licu mjesta smrtno stradao.

Policijski službenici izvršili su uviđaj, a svemu je obavješten i nadležni tužilac koji je naložio preduzimanje određenih radnji radi utvrđivanja tačnih uzroka i uslova koji su doveli do ove saobrađajne nesreće.

Za vikend je na području Policijske uprave Bijeljina zabilježeno 12 saobraćajnih nezgoda od kojih su dvije sa smrtnom posledicom, dvije sa teškim tjelesnim povredama, tri sa lakšim tjelesnim povredama i pet sa materijalnom štetom.

(BN televizija)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

MILICIONAR

21.08.2017 08:37

SVI POKAZATELJI GOVORE DA SMO PO BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA ZADNJI U EVROPI. VLADA RS A SAMIM TIM I MUP RS SU JEDINI KRIVCI ZA TO. OSNIVAJU RAZNORAZNE AGENCIJE, NABAVLJAJU SKUPE RADARE SA CILJEM DA PUNE PRAZAN BUDŽET, OSIGURAVAJUĆE KUĆE IM PRAVE ZAKONE, UNIŠTAVAJU SAOBRAĆANU POLICIJU DA BI MOGLI VRŠITI PREVOZ ROBA, POSTAVLJAJU NESPOSOBNE KADROVE U MUP-A RSA LJUDI GINU,ALI KO ZNA, MOŽDA IM JE TO I CILJ

ODGOVORITE
Name

Re

21.08.2017 10:14

Naravno da je aktuelnoj vlasti u interesu da je sto manje stanovnistva,to je zadatak koji vladajuci veoma dobro ispunjavaju,po mnogim segmentima zivota