Petrović opet na čelu GO SNSD

Luka Petrović danas je reizbran za predsjednika Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Trebinje na izbornoj konvenciji kojoj su prisustvovali i lider stranke Milorad Dodik i potpredsjednik Željka Cvijanović.

Republika Srpska 19.08.2017 | 21:00
Petrović opet na čelu GO SNSD
Dodik je istakao da je na čelo trebinjskog odbora izabran čovjek koji je predvodnik nove generacije, koji će obilježiti političke procese u Republici Srpskoj.

"To je čovjek koji je svojom upornošću, radom, patriotizmom i odnosom prema lokalnoj zajednici i ljudima pokazao da je sposoban da rukovodi važnim resorima", rekao je Dodik novinarima poslije konvencije.

On je podsjetio da je Petrović i generalni sekretar SNSD-a, što govori da se predanim radom sve može postići.

Dodik je naglasio da je ovo jedna od najboljih organizacija koja je imala impozantan uspjeh 2016. godine i u političkom smislu preokrenula situaciju u Trebinju, te da je članstvo iz dana u dan sve brojnije.

"SNSD ima odgovornost. To je partija koja ima odgovornost ne samo za razvoj lokalne zajednice već cijelog društva. To je patriotska partija koja je okrenuta izgradnji i očuvanju nacije i naroda, ali isto tako građana i Republike Srpske", naglasio je Dodik.

Petrović kaže da je ubijeđen da jednoglasna podrška sa tolikim brojem probuđenih aktivista u Trebinju govori da će doprinijeti ubjedljivoj pobjedi ne samo 2018. godine već i u budućim izbornim ciklusima.

Petrović je ponovo izabran na mjesto predsjednika Gradskog odbora SNSD-a jednoglasnom odlukom delegata. Na današnjoj konvenciji izabran je i novi Gradski odbor SNSD–a Trebinje.

Izvor: SRNA

Komentari / 17

Ostavite komentar
Name

Nije nego

19.08.2017 19:35

Volio bi znati da li članovi SNSD znaju šta znače riječi moral i dostojanstvo, a da li imaju te atribute, iluzorno je o tome i razmošljati.

ODGOVORITE
Name

Kakav moral

19.08.2017 19:44

Ova što pozira na snimku pomoćnica ministra Branka Malešević definitivno nije glupa čim je završila elektrotehnički fakultet.Kakav želudac moraš da imaš da bi sačuvao svoje mjesto a moraš da slušaš buzdovane oko sebe koji nemaju hrabrosti da iznesu bilo kakvo kritičko mišljenje o vrhu stranke

Name

Nije nego

19.08.2017 20:31

Nema ona želudac.

Name

Moral

19.08.2017 21:32

Moral i rezultati Snsd Trebinje je Luka, kumovi Ćirić šaner i ostali lopovi.MORAL JE U KRIMINALU DOK dir.Misrljic HET potpisuje LOPOVIJU SIGMA I STUDIO kao izvodi radove na uređenju zgrade,a namešta i renovira stanove kadrovima Snsd.LOPOVLUK I KRIMINAL OVU STRSNKU DRZE, NARKOMANI SAKAMA BIRACKO TIJELO.PUCA BRANA NA GRANCAREVU LUKA.

Name

Sauacesce

19.08.2017 22:42

Trebinje i Hercegovci primite moje saucesce.Umrli ste svi zarad dobiti nekoliko finkcionera i kumova.

Name

#

19.08.2017 23:13

"Kakav moral", nemoj biti siguran da nema gllupih koji su završili ETF. Daju pa dobiju.

Name

GSR

19.08.2017 23:48

Sramote cetvoronosci KAKO NIJE JELICA I BOBAN SIN U ZAGRLJAJU DODIKU ILI FASI TRAZE DROGU.DA LI CE DOCI BOLJI?ALI POSTENIJI HOCE.LUKA I ŠANER CURIC PRED KAMERE ALI U ŠTALU GRADSJE UPRAVE OD STRAHA NESMIJU NIKOGA PRIMITI.BJRDO OD PROBRZENIJA DO PROBRZENIJA.Da Vam Turska ne napravi dom kulture nebi se imali gdje skupljati.Jeli te LUKA Vole sramota sta si ljao ti i tvoji partizani na imam Humana Hodzica i Toku dok vam je radila dom kulture.GADOVI

Name

n n

20.08.2017 12:15

Vitezovi bez morala i časti.

Name

Divni

20.08.2017 22:22

Kako ste svi lijepi i pametni,ma nema srpska intelegencija suva.Nego u kog vi Dodika vjerujete ovog sada ili onog "olmani",da i mi zanamo,nekako mi dosadilo da non stop izlazimo na referendume ispravljajuci "nepravde" koje je onaj od prije "olomani" potpisao,ako se sjecate ili vam je mozak prebukiran skolom,zanmo.minda nije lako studirati privatne fakultete u tim godinama i jos znati ko je koji Dodik u filmu Dodik protiv Dodika

Name

Cestitam

19.08.2017 22:06

Sa Lukom nestaje SNSD.Cestitka od srca,blizi se kraj crvenoj sekti.

ODGOVORITE
Name

HET

20.08.2017 09:07

HET SRAMOTO ZNAM DJEVOJKU ZAVRSILA REDOCNO ELEKTROTEHNICKI FAKULTET U SARAJEVU SMJER VISOKI NAPON POLOZILA PRIPRACNICKI I NA BIRO CEKA GODINAMA A ONA I MAJKA ZIVE OD 180km penzije.Otac joj je bolovao skoro dvije godine.Ta devojka nemoze dobiti posao jer je završila državni fakultet.CURIC STIL RADI. UPRAVMU ZGRAFU het.Svaki vikend.

Name

Milica

20.08.2017 09:18

Sve sto je normalno i vrijedi u ovom gradu on zeli da unisti! Osipa mu se clanstvo a da on toga i nije svjestan! Na djelu je tiranija najgore vrste, jos nevidjena na ovim prostorima!

Name

ZV

20.08.2017 08:18

Kakvi klimoglavci, ima li iko rijec kritike, ili drugacije misljenje. Ljudi, ne mozemo vise ovako, mora svako da ima svoj stav , a ne da mu ga drugi diktiraju.

ODGOVORITE
Name

T

20.08.2017 10:53

Kakav stav hajmo ujutro kod MISELJICA da vidim sta radi toliko STUDI CURIC, ŽIJA,FIRME IZ KISELJAKA.HAJMO ISTJETATI SVE NAPOLJE I ONI STO BILA MOLE PO NAREDBI ODVOJICE SE.UPRAVNU ZGRAFU PRAVE A BRANA PUCA U GRANCAREVU.LKPOVI U KOLONU CETE PO JEDAN.JEDAN VELIKI ,, HET,,SNABDJEVA SE U PRODAVNICI,, PERON,,STRACRI,,I TO JD NECIJE IZ HETA A VL.TASOVAC, POFOFICIR U OS BIH PA na ženu smještaj premešta.

Name

Atanasije

20.08.2017 10:24

A gdje vam je Grigorije pa da bude kompletno ?

ODGOVORITE
Name

Bp

20.08.2017 11:29

SNSD SAHRANITI, A VODAMA TE SEKTE OFTEDITI TAMNICU U GRIGORIJEVOM VILAJETU VILAJET MU JE PRAZAN BODIROGA GA STSVIO NA SVOJU CRNU LISTU I SVIH DONATORA

Name

Lj

21.08.2017 07:10

PREDSJEDNICE GLAVNOG ODBORA KAKO DOZVOLJAVAS DA SEKRETAR KOMITETA SNSD LAZIRA FINASIJSKE IZVJESTAJE.JE LI VAS SRAMOTA MAJMUNI.19.08.SKAVA TREBINJA,02.08.SLAVA HET A UVOZITE STRUJU.PET PUTA CE TE LUMPERAJ PLATITI PO TULIMA,KOD TALIJANA,HOTELU,, in,,nego što navodno UVOZITE struje.LOPOVI DOSTA MODULACIJA NA ZGRADI HETA I CURICA I NJEGOVOG STUDIJA KRVNICI LOPOVSKI.NOSI LUKA,CURIC,CVORO BOJAN ONU BISTU PATRIJAHA.CVORO JE ŠEF KOMUNALNE POLICIJE NOSI TO STANKOVICU ILI NAPUSTAJ TAJ POSAO .