Mjere zaštite od terorizma

Španski primorski gradovi su počeli da postavljaju betonske barijere na popularnim šetalištima, u nastojanju da spreče napade slične onom u Barseloni, prenosi španski list "Vanguardia".

Svijet 19.08.2017 | 10:37
Mjere zaštite od terorizma
Betonske barijere su već postavljene u popularnim španskim turističkim destinacijama na obali Sredozemnog mora - Kalafelju, Kalelji i Reusu.

Napad u Barseloni dogodio se u četvrtak po podne kada je kombi uleteo među pešake i ubio 13 osoba, a povredio više od 100.

Nakon napada u Barseloni, teroristički napad dogodio se i u Kambrilsu, gde je automobil uleteo u pešake, ubio jednu, a povredio sedam osoba, među kojima je i jedan policajac, preneo je Rojters.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Švicarac

19.08.2017 08:53

Sta li kaze mek-tić

ODGOVORITE
Name

Q

19.08.2017 11:33

STO TI MOJ BOSANAC SMETA MEKTIC.STA NORMALAN IKO DA KAZE.JA SAM SRBIN I ZIVIO SAM I DRUZIO NAJVISE SA MUSLIMANIMA-BODNJACIMA.BILI SMO DOBRI DRUGOVI I NISMO SE ZNALI PO NACIJI VEC PO NADIMCIMA.SVAKO ZITO IMA KUKOLJA.TESKO MI PADA STO SE BILO GDJE DESI TERORIDTICKI AKT PRIPISUJE MUSLIMANIMA.ISKRENO KAO COVJEK TI KAZEM DA STREPIM KADA OBJAVLJUJU OVE TERORISTE DA SE KO NE POMENE IZ BiH.JA SAM U SEDMOJ DECENIJI I BOLI ME JER NIKO ME NEMOZE UBJEDITI DA SU TO LJUDI IZ BiH.PUSTIMO I MEKTICA I AHMETOVICA I SVE POLITICARE DA NJIH NIJE BILO MI BI DANAS ZIVJELI I UMIRALI KAO DO 92.A OVAKO NAS RASELISE I KAO GENERACIJA SE GLRDAMO KO RAZROGI DOK TI NASI POLOZICARI PIJU I JEDU SKUPA KUJUCI PLAN KAKO ZAVADITI NAS JOS.POSTOVANI MEKTIC JE BIVSI KAO I OSTALI,AKO MOZEMO MI OBICNI SMRTNICI DA IH SVE IGNORISEMO NEKA IM JE GORE. S'PISTOVANJEM

Name

re

19.08.2017 11:37

Biće neko uhapšen i to vrlo brzo.

Name

Re Švicarac

19.08.2017 11:39

Ništa,to je to ..

Name

Q Svcarcu

19.08.2017 13:37

Hvala li ti sto se razumijem a bogami ovoj političkoj bagri niti šta možemo, a i netrebaju im.Mozda im ti trebaš kada dođeš iz ŠVAJCARSKE da ti nesto lepe, a meni nema sta,dok su imali uze li su sve.