FRA: Monako teško, ali je slavio kod Meca!

Radamel Falkao je tu za golove, a evo zašto je Monako doveo Rašida Gezala. . .  Monako vezao i treću uzastopnu pobedu!

Fudbal 18.08.2017 | 23:44
FRA: Monako teško, ali je slavio kod Meca!
Nije se mnogo ni očekivalo od Meca. Nije to tim koji bi mogao da zaustavi Monako. Nije to tim koji ima rešenja za gol mašinu kakvu predstavlja Radamel Falkao. Kolubmijski napadač nastavio je da teroriše protivničke odbrane i u trećem kolu Lige 1 Kneževima doneo i treću pobedu - 1:0.

Istina, dobrano su se preznojili gosti iz Monaka pre no što su probili čvrst bedem pred golom domaćeg tima. Prosto, Mec je posle dva uzastopna poraza na startu sezone shvatio gde mu je mesto, pa nije ni pokazivao preterano velike napadačke ambicije.

Ali razmišljali su o tome u Monaku. Znali su i oni da će ove sezone, kao aktuelni vladari Francuske, mnogo češće naletati na rivale nezainteresovane da igraju fudbal. Zato su uostalom i doveli Rašida Gezala. Još jednog igrača koji će imati zadatak da buši rupe u protivničkim odbranama. Ovaj put je to uradio fenomenalnom lob asistencijom preko Mecovih defanzivaca.

A za golove, zna se, tu je Radamel Falkao! Njegova treća ligaška utakmica u ovoj sezoni i već peti gol. I jasna poruka Pari Sen Žermenu - titulu ćete morati da osvojite.

Francuska 1, treće kolo:

Mec - Monako 0:1 (0:0)
/Falkao 77/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar