Terorista gleda policajce u oči...

Svih pet terorista koji su pokušali jutros u španskom letovalištu Kambrils da ponove napad kakav su izveli osam sati ranije u Barseloni, ubijni su u okršaju sa policijom. Četvorica su upucani u automobilu kojim su pokušali da ubiju prolaznike, a jedan od njih ubijen je na ulici. mSnimak ubistva osvanuo je na internetu.

Svijet 18.08.2017 | 22:14
Terorista gleda policajce u oči...
Na snimku koji je objavljen vidi se kako je terorista pogođen sa nekoliko metaka, ali se podigao na noge uzvikujući parole i krenuo prema naoružanim policajcima koji su ponovo pucali na njega i ubili ga.

Nekoliko terorista pokušalo je da se kombijem zaleti u pešake u pešačkoj zoni u Kambrilsu, ali im se vozilo prevrnulo nakon čega je policija ubila četvoricu. Jednog teroristu policajci su ranili na promenadi, preneli su mediji

Svedok ovim traumatičnom događaju bio je Ficroj Dejvis koji je za Bi-Bi-Sijev "Radio 4" opisao trenutak u kojem je policija upucala na napadača.

"Jedan muškarac je trčao niz ulicu i vikao, nisam ga razumeo. Neko je rekao "pozovite policiju". Stigli su već za 30 sekundi i iskočili iz automobila. Počeli su da viču na muškarca koji je opet nešto izgovorio, a zatim sam čuo dva pucnja. Muškarac je pao na tlo, ali je brzo ustao. Prekoračio je ogradu i počeo da izaziva policajce. Smešio se i nastavio da hoda prema njima. Policija je opet zapucala i tada je napokon ostao na tlu", rekao je Dejvis.



Izvor: Blic

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

popara

18.08.2017 20:45

Ako viknes na policiju ubiju te.Fasisti tuku policiju a policija tuce antifasiste.Djavo je dosao po svoje.

ODGOVORITE
Name

N.N.

18.08.2017 21:33

Popara,u pravu si,al mi volimo i nedamo nista ruzno da se kaze protiv Vas,policije nase. Policija je ponos,nas gradjana,nedajte na sebe,neka Vas bog dragi cuva,sve policajce!

Name

Kupac

18.08.2017 21:48

Pa jak ovaj terorista u kupacim gacama ne mogu vjerovat!!!!

ODGOVORITE
Name

Puniša Račić

19.08.2017 05:30

Sad svakog kog ubiju terorista.

ODGOVORITE
Name

Smjesno

19.08.2017 13:34

pucaju 10 puta u nenaoružanog covjeka koji je možda pijan možda lud... i ne mogu da ga pogode... što ga nisu uhapsili? 10 ljudi puča na 1 bez oružja... smjesno

ODGOVORITE
Name

O.o

19.08.2017 21:09

Zapadna demokratija a da su to naši policajci uradili osudili bi ih za zloćine a pošto su njihovi sve u redu pucaj u teroriste