RS neće provesti odluku Suda BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je odluka Ustavnog suda BiH da vojni objekat Veliki Žep u Han Pijesku u Srpskoj treba uknjižiti na ime BiH, nesprovodiva i da je Srpska neće sprovoditi.

Republika Srpska 18.08.2017 | 17:22
RS neće provesti odluku Suda BiH
"Mi nećemo dovesti do toga da Republika Srpska na ovaj način bude ponižena", naglasio je Dodik.

On je rekao za "Sputnjik" da je ozbiljan presedan napravljen oko imovine jer to može da posluži kao priča o tome da se sva imovina, ne samo vojna, nego i putevi, svi javni objekti, šume i ostalo knjiže na nivou BiH.

"Kada sud donese takvu odluku, šta da mi uradimo? A, u Ustavu BiH piše da Republika BiH, koja je do tada imala takav status, nastavlja da radi kao BiH sa unutrašnjom organizacijom i pravima predviđenim ovim ustavom. I taj ustav ignorišu. Pozivaju se na 1991. godinu. To je nevjerovatno, ali moraju da znaju da ćemo reagovati u svakom slučaju", istakao je Dodik.

O izjavi lidera SDA Bakira Izetbegovića da je međunarodna zajednica još prije deset godina počela da napušta Bošnjake, Dodik je rekao da je to fingirana priča u kojoj Izetbegović želi da ponovo pridobije strance da mu se pravdaju.

"Oni su je napustili onog trenutka kada Turska dolazi u probleme sa Zapadom, malo se gubi interes. U praktičnom smislu, i sada su oni koji sjede u Sarajevu spremni isključivo da podrže politiku Izetbegovića i muslimana, ne uvažavajući nikakve realne odnose", rekao je Dodik.

Prema njegovim riječima, činjenica je da je Izetbegović značajno politički propao i da nema neke posebne snage, i možda ga stranci zaobilaze.

"Ali, znam da se u Sarajevu oko nekih drugih Bošnjaka koji računaju da bi mogli da budu perspektivni u budućnosti, pletu razne intrige koje treba da ih dovedu na vlast i da budu poslušni toj međunarodnoj zajednici", rekao je Dodik.

Hipotetički govoreći, kaže Dodik, kada bi danas međunarodna zajednica prestala da navija za Bošnjake, previše je toga učinila u prošlosti da bi mogla da amnestira ili da glumi neutralnost u tom pogledu.

"Bakiru Izetbegoviću uvijek fali više i zato proziva međunarodnu zajednicu", rekao je Dodik.

Ustavni sud BiH odbio je kao neosnovanu apelaciju Republike Srpske podnesenu protiv presuda Suda BiH, kojima je naloženo da vojni objekat "Veliki Žep" na Han Pijesku bude uknjižen na BiH.

Presudama Suda BiH, koje su donesene 2015. i 2016. godine Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove obavezana je da uknjiži na BiH objekat i zemljište površine 11.474 metra kvadratna na Han Pijesku, te da nad njima budu izbrisana sva prava Republike Srpske.

U Republičkoj upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove je rečeno da nema uslova za sprovođenje presude Suda BiH o upisu imovine u Han Pijesku.

Izvor: Sputnjik

Komentari / 89

Ostavite komentar
Name

87

18.08.2017 15:34

TAKO SI TI ZA MNOGE MAHNITAO DA NECES PA SI MOLIO DA IH SPROVRDES.MOZDA CE TE PLENKOVIC SPASITI SUDA A TI SI VRC POTPISAO,DAO I POZDRAVIO SE SA TIM MOJ DOBRI MILOKRADE IZ STUDENIH VRELA..

ODGOVORITE
Name

Nada

18.08.2017 16:14

Treba sve OS BiH prebaciti u federaciju...one se svakako smatraju neprijateljskim snagama u Srpskoj.

Name

Dragutin

18.08.2017 16:33

Svaka čast Dodiku za ovo što se odupire pritiscima! Naravno da ne treba pristajati na štetu RS-e i treba ponovo uspostaviti vojsku RS-e i od Rusa tražiti da nam isporuče S300!Dodik Rusima treba da ponudi da u RS-oj naprave veliku raketnu i vazduhoplovnu bazu u blizini Bijeljine,jer odatle može sa radarom najbolje da se kontroliše veliki deo teritorije BiH... Istočna BiH je najbolji deo za instaliranje Ruske baze!!!

Name

Re87

18.08.2017 16:33

BICE KAKO DODIK KAZE JER IZA NJEGA STOJI VECINA SRBA U SRPSKOJ O SRBIJI POGOTOVO A TI IMAS FEDERACIJU AKO TI NE ODGOVARA NJEGOVA HARIZMA KOJA MU DAJE GLASOVE.

Name

audi

18.08.2017 17:16

Jeli ono zeljka zaboravila stavit zube a jojj nakarade braco mila.

Name

@re97

18.08.2017 17:20

Šta reče crni kukavče, Rudonjina harizma???

Name

re Nada

18.08.2017 17:25

A nisu ti bile neprijateljske marke koje je federacija upumpala u er es zbog propalih banaka?? to ni laktašenku nije smetalo, nije tražio referendum. Agencija za osiguranje depozita je na državnim nivou i F BiH je morala po sili zakona milione maraka ubaciti zarad dodikovih propalih banaka, to nikome ne smeta. Sram vas bilo, ni obraza ni stida

Name

Re.Dragutin

18.08.2017 17:30

Vece budale nema od Dragutina.Kljusino jedna ti zaboravljas da ja NATO baza na Butmiru u Sarajevu i da drze BiH pod kontrolom.

Name

Indijanac

18.08.2017 18:16

Pokušati objasniti činjenice Dragutinu je isto kao pokušati normalno razgovarati sa Dodikom. Majmuni furaju svoju bolesnu mantru, nemaju pojma ni o čemu se razgovara ni gdje se nalaze. Klasična sekta šizofrenih kleptomana koje možeš ušutiti samo pečenom ciglom u čelo....

Name

Za Dragutina

18.08.2017 18:37

Pa sve ovo je zakuvao i potpisao Ne bojša Radmanović 2009. godine. Ne padajte na dnevno političke izjave, provjerite šta su sektaši sve potpisali od kad vladaju?

Name

Dragutin

18.08.2017 19:10

Indijanac,lako je tebi ti možeš u Tursku,pa tamo peci te svoje cigle Erdoganu,mi Srbi smo ovde svoji na svome!!!Inače ja imam jako čelo puca flaša kad udari u njega,ta cigla pošto je pečena kad bi udarila u moje čelo,pukla bi sigurno u param parčad,ja sam materijal starih Srba Slovena,a ne ko tamo neki poturica kog su turci pravili,pa kad udari šakom o sto polomi i šaku i sve prste???

Name

aaa

18.08.2017 19:15

Zar se i dale vjeruje gazdi koji uporno ponižava ovaj narod.

Name

Mata

18.08.2017 19:47

Dragutine ako ti je glava tako tvrda onda te Bosanac pravio znas onu "tvda glava bosanska".

Name

Напријед

18.08.2017 19:52

Ове се лажи више не мог слушати. Садашње стање са Великим Жепом у Хан Пијеску је резултат похлепе и бахатости. Велики Жеп сте хтјели дати М:телу и у питању је ваш лични интерес. На тај начин сте испровоцирали садашње стање и од кривца хоћете на направите жртво. Па зар Управа за индиректно опорезивање у центру Бања Луке није укњижена на биХ а управо на захтјев вашег Средопхја Новића који је тада био у власти на нивоу БиХ. То вам није сметало лицемјеру један.

Name

Leko

18.08.2017 19:57

Dodik i Bakir uvek pred izbore dignu takve tenzije da bi moglo doci do oruzanih sukoba ali se uvek izvuku,bojim se da jednom te tenzije nece moci izkontrolisati i imacemo problem a tada sirotinski sinovi ponovno puske u ruke i u rovove a sinovi politicara u beograd ,zagreb ili ankaru.Lepa raspodjela zar ne.

Name

Pipo

18.08.2017 20:07

Evo Milorada opet ovo je sve pripremito za izbornu kapanju Baja to dugorocno planira davno je to on pazario sa stranim faktorom.Kada je Baja dovezen na tenkovima svora tada je dobio i zadacu sta mora uraditi za uslugu i eto sada jedno po jedno dolazi za naplatu.Gradani RS nisu ni svjesni staje napravio Milorad do sada ali to nije gotovo idemo dalje na redu je sigurno nato savez a samo pricu prica da to srbi nece dozvoliti.Gospodo gradani ako mozete svatiti da ovaj covjek dolaskom na vlast urusava RS i niste za to dignite glas nestacemo kao pepeo kada dune vjetar mislim daje davno bilo vrijeme za ovoga anti srbina da ode da nas vise ne spasava ovako kao do sada.

Name

Re

19.08.2017 20:38

Upravo tako, prepisat će još će pitati treba li još! Isto kao i dan RS-a. Izbacio sve vjersko i time ispoštovao odluku suda, a glumi da je pobjedio... P.S. Državna imovina u RSu je i državni zatvor u I.Sarajevu, sjedište Sipe, sjedište službe za indirektno oporezivanje, svi granični prijelazi i još mnogo toga...

Name

Entitet

18.08.2017 15:40

RS je entitet nema tu Sta da se raspravlja ko vas Sta pita to je Bosanska zemlja

ODGOVORITE
Name

Re entitet

18.08.2017 16:04

Ha ha ha pa Vidjeces hoćemo li prepisati,jadni ste

Name

Kiki

18.08.2017 16:09

Ama mlati praznu slamu, jos malo pa gotovo. Sudija svira kraj.

Name

Re

18.08.2017 16:24

Ha ha ha jest kako da nije RS zauvijek

Name

RS

18.08.2017 16:28

Milivoje Sud se mora postovati ili ides u haps,imovina ce biti upisana.Ti si davno potpisao pristup NATO-u.Tebe niko nista i ne pita i zato nelaprdaj vise.

Name

haha

18.08.2017 16:31

Dobar si, ali nedovoljno pametan. Imaš veliku želju ali nekada se želje ne ispunjavaju.

Name

Jode

18.08.2017 16:33

Tacno da je Republika Srpska entitet a vi nemate ni to.

Name

opaa

18.08.2017 17:36

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, na sjednici održanoj 5. decembra 2007. godine, usvojilo Odluku da se uputi pismo NATO paktu, a što je u ime Predsjedništva BiH učinio tadašnji predsjedavajući Nebojša Radmanović (SNSD).Osim toga, Nebojša Radmanović je Briselu, 14. decembra 2006. godine, u svojstvu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH potpisao i Pismo namjera čime je Bosna i Hercegovina i formalno postala članicom Evroatlantskog partnerskog vijeća (Euro-Atlantic Partnership council – EAPC) i tako stekla sva prava i obaveze u skladu s potpisanim Okvirnim dokumentom i Opštim dokumentom Partnerstva. Pametnom dosta o cemu Mile trabunja vise.

Name

rade

18.08.2017 17:41

Sud se mora postovati nema se tu sta pricati

Name

Re Re@97

18.08.2017 18:35

ALO BISERU SMIJES LI SE TAKO ZADNJIH 14 GODINA A JOS DA TI VIDIM KEZ 2018 -NABAVI BENSEDIN JER CE TI TREBATI DA NE PLACES.

Name

Re Dragutinu

18.08.2017 19:53

Ja sam u ratu ranjen za rs vise puta tad mi nije bilo zao sad jeste ti si vjerovatno dragutine neki internet ratnik bez dana borbe nisi vjerovatno gledo bracu kako ginu, sad si nasao pisat i polemisati iz tvoje retorike se vidi da si sirovina ti bi ratovo skim i sa cim rusija kina prijatelji procitaj malo informisi se mlad si ti nikad i ni zakoga vise puska u ruke ja sam krvario ti si il tvoj otac sredili kao donatori bas kao i milorad vjerovatno da neidete u rat a sad nesto pricas stidi se dragutine onih kostiju koje danas iskopavaju majki koje placu za djecom stidi se ni rs ni federacija nevode racuna o ljudima koji su se borili koji su vjerovali u nesto a sad vjerujem da nam je svima isto kao indijanci u rezervatu smo vidis li dragutine cujes li izadji malo medju ljude zivi zao mi te je i tebe i tebi slicnih ljudi koji su toliko zatupljeni ne shvataj ovo licno to je moje misljenje al mani se corava posla osim ako te neko ne nagovara nedo bog placa da ovdje pises to sto pises zelim ti dug i uspjesan zivot, a mislim da ce se vecina sloziti sa mojim misljenjem.

Name

ponosniHOS-ovac

20.08.2017 12:05

Cuj Bosanska zemlja samo vi u Trokutisanu mislite da je Bosanska. Bosne nema ni u Sirokom,Citluku i cijeloj Hercegovini a bogami niti u 49% BiH. Dzabe se uprezete.

Name

Nemanja

18.08.2017 15:48

Ajde Mile raspisi referendum,

ODGOVORITE
Name

AR

18.08.2017 15:57

Baja hoce opet referendum Pravi patriota nema sta.Napravi jedan referendum ali samo sa jednim pitanjem kako je zivjeti u RS-u mozel se zivjeti od bijednih 200-300-km I to ko ima neku vezu pa da ima kakav takav poso.Glupan jedan misli neko ce se tuci za vojnu imovinu .Kaka vojna imovina koga zato briga ljudi nemaju sta da jedu on bi da se prepucava za nevazne stvari idiot

ODGOVORITE
Name

Re ar

18.08.2017 16:07

Sve si dobro druže napisao,ali sto bi mi dali svoju zemlju,zašto mi netrazimo ništa u Sarajevu pozzzz

Name

AMG

18.08.2017 17:02

Nzm..sta trazite vi iz Federacije,,kad si cuo da neko Iz Srpske petlja po vasem entitetu..svoja posla gledajte..i idi na Klix.ba pa mudruj.

Name

VETERAN

18.08.2017 17:34

RE AR..CIJU VASU ZEMLJU ,OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA ,svatite to..AGRESIJOM ,UZ POMOC JNA,OTJERALI STE ISELILI NAROD SA VJECNIH OGNJISTA ,jarani knjizimo tj EVROPA KNJIZI A VI KUKAJTE JER VAM JE TO JEDINO OSTALO ....NESTACETE DODO JE NAS ,RADI ZA FEDERACIJU ..ZIVIO NAM

Name

reAMG

18.08.2017 20:09

Itekako se petljate s onih 70 miliona KM koje ste usisali kad vam je propala Bobar banka. Sto tada niste raspisali referendum?

Name

Zzzzz

18.08.2017 15:57

BiH je sve i napravila čije bi bilo pametnjakoviću. Ti što si napravio zadrži.

ODGOVORITE
Name

Re Zzzz

18.08.2017 16:27

Nije bih napravila tito napravio ne lupaj ovi nasi bih i rs lideri oni neprave oni unistavaju sve

Name

re

18.08.2017 20:10

Odlican odgovor kriminalcu i kradljivcu! On sto ima,sve je pokrao,a krcmio bi ono sto je narod godinama gradio.

Name

Aco

18.08.2017 15:58

Han Pjesak je nebitanBitna je imovina u BL,gdje se kao u Poljoprivrednoj skoli moze usicarit milioni kema.

ODGOVORITE
Name

Mile Mile

18.08.2017 15:58

Mile 20 godina ujedinjuje BiH, a na TV je stalno protiv.

ODGOVORITE
Name

Re

18.08.2017 16:23

Jel ti ono bi iz Federacije

Name

Goran

18.08.2017 16:01

Baki mozes samo da sanjas srpsku zemlju

ODGOVORITE
Name

Altec

18.08.2017 16:37

Bravo tebi i tvojoj pameti ako je iz svega napisanog ovo tvoj zakljucak.

Name

Sta Tu Kazati

18.08.2017 16:09

Sjecam se tamo neke davne 98-me kad je doticni koji se ko vegeta mijesa u sve a najvise u sudske odluke dolazio kao nova friska vlast. I tako tad je znao sta je BiH a sta entiteti,razliku izmedju muslimana i Bosnjaka je dobro znao,sad se pravi polupismeni seljak,jer bi s tolim ekvivalentom u BiH zivjeli pravoslavci katolici muslimani... Tad je znao i sta je drzavna imovina,sta je suzivot naroda i sta je ekonomski razvoj i saradnja. Al prodje od tad finih godina,mala bila plata pa je moro da prodaje kuce i stanove po Beogradu,al kako to obicno biva sto ih vise prodajes to ih vise ima... E sad da ko ne bi slucajno iz suda potegao kakav spis o Pavlovic banci il Bobar.. zbog toga i u rat samo da se spasi,i to za sta za komad vukojebine kod Han Pijeska koja i onako osim za vojsku drugu funkciju i nema

ODGOVORITE
Name

Haj budaletino

18.08.2017 16:11

!!! Cuj Izetbegovica "zaobilaze stranci" a ti sem Rusije nisi nigdje otisao ima godina. Sem tvoji poltrona koje se uhljebio da nista nerade niko te i neferma za suvu sljivu. Dosta vise prica od koji se ne zivi, zaustavi omladinu da nam neodlazi masovno iz RS. Sta ti vrijedi slogan kuca do kuce!!! Kad je vise zakljucani nego otljucano, cijele familije napustaju ove prostore sram te bilo

ODGOVORITE
Name

007Bond (100% Бачванин - да се зна!)

18.08.2017 16:16

Федеративни ентитет може да иде у НАТО кад год хоће! А РС да одржи референдум за НАТО, и да се послуша воља народа...И онда мало чекајте да ми решимо статус руско-српског хуманитарног центра у Нишу, и онда нам стижу руски и белоруски мигови, Точке, Бук М2, тенкови...А преговара се и о С-300...А већ су нам стигли 90 америчких Хамера, 10 немачких хеликоптера...Па имамо нов ракетни систем ,,Шумадију'' који лети 300 км, па новог Аласа који са 40 км навођено погађа шоферово седиште у покрету...Па старе: Норе, Соре, Огњеве... Текнове...Нове Молоше, Лазаре...И бићемо јачи него ондашња јусгословенска СР Србија! ...И онда крените у независност, и нико вас неће пипнути, јер ми имамо батину (а ко има батину -има мир...А осим батине сад имамо и неке пријатеље у свету)!... И чим РС постане независна, или аутономна покрајина Србије (као Војводина) - е, онда вам помажемо новчано, привредно и субвенсијски да станете на ноге!

ODGOVORITE
Name

Re

18.08.2017 16:49

Ja vece budaletine od tebe ne viđo.

Name

AMG

18.08.2017 17:04

I ja od tebe.

Name

audi

18.08.2017 17:09

Samo sam ti procitao dvije recenice i vidim da se radi o jednoj budali koja nezna da sabere 2+2.EJJJJ BLAGO TEBI NE VIDIS DALJE OD NOSA. Rusi jedva cekaju da sta salju ma samo recite odma ima da bude prije nego se probudis. Dobices ono sto su i Srbiji poslali.

Name

federacija

18.08.2017 17:37

HA HA JA BUDALE ,GLEDA FILMOVE ...SANJAJ

Name

007Bond (100% Бачванин - да се зна!)

18.08.2017 18:37

Ае тутањ, и да ми се више не качите на коментаре (осим ако немате нешто паметно да ми кажете, или да ме питате!)...И боље гледајте ваш Федеративни ентитет, јер чујем да 'рвати поново хоће своју ХРХБ, и да од Мостара, па до Ливног не смете ни да писнете (а не смете ни у РС-у да писнете)! ...И да чујем како вам се звао чукундедов чукундеда, на ком православном гробљу је сахрањен и коју славу је славио! ... И да читате =На Дрини Ћуприју= од Андрића, јер тамо је лепо описао данак у крви, јањичаре прелазак Срба на ислам, и зашто се то дешавало, и Мехмед пашу Соколовића! И да се зна да је босанска Крајина Српска, и да ће бити враћена РС-У! ... ... ...☦- ово је православни крст... Он је опасно оружје које одбија вампире, сотоне и оне који су се одрекли своје чукун-чукун прадедовске вере!

Name

za bacvanina

18.08.2017 20:14

Pa ti, Bacvanine, zastiti svoje komentare autorskim pravom i objavljuj ih na KCTV. Ima takvih budala jos, ali obicno ne umiju ni prici racunaru.

Name

Србин

19.08.2017 19:27

Убоде га у центар, само Република Српска

Name

Nako

18.08.2017 16:21

Mile Didili, radices sto ti se kaze a za necu ja ovo ili necu ja ono, jos je rano, izbori su iduce godine. Nemoj da brines, ovaca kao Dragutin ima jos, oni ce glasati.....

ODGOVORITE
Name

Deni

18.08.2017 16:24

Samo ti lupaj, nismo mi još zaćutali.

ODGOVORITE
Name

Stranci

18.08.2017 16:26

Hvala predsednice sto si nas informisao da Bakira stranci zaobilaze u posljednje vrijeme. Javi nam obavezno kad ti sretnes nekog od njih.

ODGOVORITE
Name

Za Denija

18.08.2017 16:54

LUPA MILE KAO CIGO PO NAOKOVANJU,NEZNA STA GA CEKA OD NAJBLIZIH SARADNIKA UZMI MILE BANANU TAKO SE SMIJE ORAMGUTAN KAD JE VIDI NA DOHVATU A TI VIFIS NATO PA SE VESELIS BICES TI GENERALNI SEKRETAR ALI SRAMOTA NEZNAS NI RIJAEC JEZIKA SEM HRVATSKOG

Name

Da

18.08.2017 16:32

Niposto upisivati na BiH, ona nije nasa, a nasih preko 7000 zaposlenih srba u administraciji BiH svaki mjesec s gadjenjm primi drzavnu platu. Uostalom tih 11 dunuma se moze prodati nekom arapu kao sto se radi u I.Sarajevu.

ODGOVORITE
Name

981

18.08.2017 16:57

GKEDAM ovu Cvijanovićku duboko.iza Dodika isto kao porasla kokos oduševljeno pozdravlja NATO. OTAN SVETA STOLICA

Name

Mile Knjigovodja

18.08.2017 16:52

A da ne proknjizim sve na sebe,nije red,nesto treba i na Igoru prebacit

ODGOVORITE
Name

Kiki

18.08.2017 19:40

Sad je to u modi. Poknjizeni Srbi.

Name

Nosač motke

18.08.2017 17:04

Kako može entitetski predsjednik odlučivati kako će se ponašati službenici u institucijama koji MORAJU poštovati zakon i procedure. Sada ljudi koji rade na tim pozicijama imaju ozbiljan problem. Nepoštivanje zakona, ustava i sudskih presuda vodi u anarhiju. sada i druga strana može reći da nikakve presude u entitetu RS za njih ne važe i da se neće sprovoditi. Ovo je suluda politika. Odluka je tu, ona je trajna i obavezujuća, koliko puta je Dodik rekao da nema ništa od nečega pa porekne i slaže, ništa neobično od njega.

ODGOVORITE
Name

Slobo

18.08.2017 17:08

Srbi,bagro,nisu bitne stranke nego pogledajte malo kartu i strateški položaj Han Pijeska i okoline.da su mogli tu bi se natovci locirali radije nego u sarajevu

ODGOVORITE
Name

@Slobo

18.08.2017 18:27

Jedina "strategija" u Han Pijesku je ta da je za zemlju M:tel 2014 položio masnu kaparu. Sada je potrebno vratiti pare koje su potrošene, krmetinu koja je pojedena, brlju koja je popijena... A NATO ako poželi da se parkira u Veliki Žep, to će i uraditi, sigurno ih neće jedan Tarzan poput tebe zaustaviti. Nemaš gaća na guzici, a bistrio bi svjetsku politiku... NATO štab je u Sarajevu već 22 godine, tokmak jedan!

Name

Cole

18.08.2017 17:34

Mi u Čajniču smo vidjeli ko je Dodik, preči mu je jedan kriminalac nego svi ostali ... U Čajniču nikad nećeš više dobiti izbore !!!

ODGOVORITE
Name

5

18.08.2017 18:40

Koja budala bi dala glas MILI DODIKU I NJEGOVOJ SZRAMCI ALI UVCJENE SU VELIKE POSEBNO U EPS LUDOMIR CE POLICIJOM TUCI

Name

Nije nego

18.08.2017 17:37

Pa ti i tvoji nas ponižavaju svaki dan. Jedva čeka ovakve situacije da se prestavi kao borac za RS i narod. Čisto sumnjam daće ovde biti preživjelih.

ODGOVORITE
Name

KREZO

18.08.2017 17:45

UZMI KOLAC U RUKE I NEDAJ NIKOM DA PRIDZE HAN PIJESKU.

ODGOVORITE
Name

SUGO

18.08.2017 19:05

Heeeeheeeeheeeee cuj kolac.

Name

Minter

18.08.2017 17:58

Baja je jaci nego ikad, samo zaboravljas da je ovo navlaka. EU i USA su te istjerale dimom na cistinu, da ti EU jos moze nakaciti sankcije mirne duse. Putin ti nece pomoci, nova Jalta je vec dogovorena. Sve je na internetu, ali treba znati engleski.

ODGOVORITE
Name

Te

18.08.2017 18:46

KAKO SE SMIJE MILE ISTO KADA COVJRK IMA ZBTVRDU STPLICU PA SE OSLOBODI PODLE NEKOLIKO DANA STOMACNIH PROBLEMA , TUGOMIRE , LUDOMIRE, KOLIKO SI DOBIO PARA DA OBU AFRU SA ZEPOM NAPRAVIS U SEPTEMBRU NEREDI ZELJKU KOVACEVICA ZBACITI I U ZATVOR

Name

Tr

18.08.2017 19:35

STVARNO ZELJKI ISPALA PROTEZA SMIJUCI SE ILI JOJ SPADA OD GOLICKE.STA TE BRIGA DAJI PRIVATNE CASOVE PLJUBSNJE NA RUDONJU NA ENGLESKOM

Name

Boro

18.08.2017 19:43

Ma kad ti je sudjeno, gace same padaju. Ima novi zatvor u Sarajevu sve je uknjizeno. Ne vodi brigu.

Name

18.08.2017 19:03

NATO i priželjkuje neku takvu reakciju da ima izgovore za pregovore, a znamo kako oni uljudno pregovaraju!

ODGOVORITE
Name

Ojadjeni

18.08.2017 19:12

Pusti nas više Milorade tako ti Boga, čim te pritisnu sve ćes potpisati znamo te dobro.

ODGOVORITE
Name

Ime

18.08.2017 19:21

Zna se sta sleduje ako ne ispostujes odluke VS ! Sankcije , izolacija ... ali ne Dodika nego vas koji se toliko zapjenili ..

ODGOVORITE
Name

Напријед

18.08.2017 19:25

Видите ли да кривац од себе упорно прави жртву!

ODGOVORITE
Name

Напријед

18.08.2017 19:37

Несрећо, како те није срамота покрено си своју машинерију, Шпирића, Мајкићку и остале твоје лопове и од кривца покушавате направити жртву. Причај истину о личном интересу и договору са Мтелом.

ODGOVORITE
Name

Mesetar

18.08.2017 19:45

Uz ovoliku zaduzenost samo budala moze pomisliti da je nesto njegovo.Cijela BIH je pod hipotekom.

ODGOVORITE
Name

Kuki

18.08.2017 19:55

Koliko borbe oko 11500m2, rekao bi čovjek da se Mile bori za srpsku. Šta bi sa Boskom, Picinimi parkom, zemljom poljoprivredne škole, devastiranom privredom, pokradenim milionima. Ne, važno je polemisati o 11500m2 u Han Pijesku.

ODGOVORITE
Name

Ni grah nije pošto je bio..

18.08.2017 19:59

U RUGIP nema ko da proknjiži presudu. Stojčin u reštu, ostali u strahu. U strahovima, bolje reći, više je strahova raskriliro krila svoja nad RUGIP-om. Robija im se opasno smiješi.

ODGOVORITE
Name

srbin

18.08.2017 20:06

Joj ala ovaj lik lupeta gluposti...Ima li ko da mu to kaze?

ODGOVORITE
Name

galab

18.08.2017 20:46

Hoces Milokrade hoces ti si na crnoj listi a sada i to malo bijednog naroda guraj u propast da bi samo ti i bratija bili na vlasti

ODGOVORITE
Name

Toljaga

19.08.2017 10:18

Samo preko leđa i tjeraj mrcinu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Nina

19.08.2017 16:49

Isto kao što je nisi sproveo za 9. januar. Ma kome više lažeš???

ODGOVORITE
Name

ааа

19.08.2017 18:20

Политичке кукавице се морају отићи милом или силом!

Name

karenjo busta

19.08.2017 18:28

Tako je Dodo.Srpsku cemo braniti,onako kako smo.je i stvorili..

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

19.08.2017 19:35

Šta nas briga hoćeš li ili nećeš? Sjaši više...

ODGOVORITE
Name

Nikola.

21.08.2017 02:43

Dodik samo glumi scion pricom.glumi samo dabi osto dalje na vlasti.On i bakir su ist mafijasi to se zna poz svima u tl i radiju BN i slusaocima najboljiste.Svaka vam cast.

ODGOVORITE