Musina poruka Vujoševiću: Vaš tim je uz Vas!

Snažna poruka podrške reprezentativca BiH Džanana Muse selektoru "zmajeva" Dušku Vujoševiću, koji je sinoć hitno prebačen u Beograd zbog zdravstvenih problema.

Košarka 18.08.2017 | 18:30
Musina poruka Vujoševiću: Vaš tim je uz Vas!
Košarkaška javnost u Srbiji i regionu zabrinuta je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja Duška Vujoševića, najtrofejnijeg trenera Partizana i aktuelnog selektora reprezentacije BiH, koji je hitno prevez u Beograd iz Bratislave.

U glavnom gradu Slovačke, reprezentacija BiH je igrala meč protiv Slovačke u sredu, a Vujošević je u četvrtak hitno prebačen u Beograd.

Vujoševiću su mnogi bivši i sadašnji košarkaši poželeli brz oporavak. Jedan od njih je i reprezentativac BiH Džanan Musa, koji je na svom Facebook profilu napisao ovo:

"Na neke stvari ne možemo da utičemo. Privilegija je što ste tu. Svaka reč je dragocena. Vaš tim je uz Vas. Brz oporavak coach“, napisao je igrač zagrebačke Cedevite.    

Inače, Duško Vujošević se sa prvim ozbiljnijim zdravstvenim problemima suočio tokom sezone 2013/14, kada mu je zbog povišenog šećera narušena funkcija bubrega.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar