Dara Bubamara potražila pomoć

Dara se u poslednje vreme jako loše psihički oseća, počeo je da joj smeta pritisak javnosti, ljudi koji joj pišu, njen privatan život koji kiti naslovnice tabloida, zbog čega je potražila pomoć psihoterapeuta.

Zabava 18.08.2017 | 13:38
Dara Bubamara potražila pomoć
"Dara je u poslednje vreme potpuno rastrzana između nastupa, stalnog pakovanja i raspakivanja, da više ne zna gde se nalazi. Sve u čemu je ranije uživala u vezi s njenom karijerom počelo je da je pritiska i da joj smeta. Ona je pokušala da se izvuče iz cele situacije, pa već tri meseca posećuje psihoterapeuta, ali ništa nije urodilo plodom. Na kraju je na jednoj od seansi pričala o tome da bi bilo najbolje da napusti Srbiju i živi u nekoj zemlji gde nije popularna da bi se malo povukla.



Psihoterapeut ju je podržao u toj nameri i rekao da svoju zamisao što pre sprovede u delo, jer u Srbiju u svakom trenutku može da se vrati. Svi smo jako zabrinuti za nju. Ona je uvek bila ta koja je nas dizala kada padnemo, a mi ne znamo kako da joj pomognemo. Trudi se samo pred sinom da ne bude tužna i nervozna, dok je ostalo vreme sva napeta. Pre dva dana angažovala je agenta da joj pronađe stan u Italiji, mada nikome nije jasno zašto je tamo odabrala da ode kada je oduvek sanjala da živi u Francuskoj", kaže izvor blizak Dari.

Pevačica traži kuću na obali u Lido di Jezolo da bi mogla da uživa u samoći, što apsolutno nije svojstveno njoj.

"Počela je da izbegava naša druženja i ritualno ispijanje kafa utorkom, kada se ona uglavnom odmara. Ne javlja se na telefon, a kada je pitamo šta joj je, ne želi da priča. Razvod je na nju ostavio veliki trag, iako se trudila da zbog sina bude jaka, očigledno da ju je sada sve stiglo.Nadamo se da je ova selidba samo hir, ali se bojimo da nije. Osim nas prijateljica, njena porodica je jako zabrinuta, naročito brat, jer ide glavom kroz zid", kaže jedna od Darinih najboljih drugarica.



Prema njenim rečima, to neće prekinuti pevačicinu karijeru, već je samo drugačije usmeriti.

"Ona ne planira da se povuče iz javnog života, samo želi da se skloni. Ona će na tezge putovati iz Italije, a u Srbiju će nastaviti da dolazi na gostovanja i da snima pesme. Ona je o tome pričala sa Draganom Mirković, za koju smatra da je pametno postupila što živi u Beču jer onda paparaci ne mogu da je ulove", rekao je izvor.

Izvor: Kurir

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

E

18.08.2017 12:51

Sto si tražila to i dobila

ODGOVORITE
Name

Ma

18.08.2017 13:41

Hoces ti ono sto nisi u stanju, biti zvrkaca, mislis da sve i svakako mozes. Ne ide to tako, priroda to sve izbalansirai poravnava. Ako mislis sebi dobro upamet...

Name

Milkan

18.08.2017 13:34

Kuća u Lido di Jesolo kosta malo vise nego sto ona ima.

ODGOVORITE
Name

Da

18.08.2017 14:11

A ti znas koliko ona ima.

Name

Milkan

18.08.2017 15:35

Ne znam koliko ima ali znam da nije kadra za tri zivota zaraditi za kucu u mjestu o kome prica. Jedino ako pocne prodavati secer kao cika Kole sto radi.

Name

ko beše

18.08.2017 14:00

Jel ovo buba mara ili buba švaba? Čim se bavi?

ODGOVORITE
Name

R

18.08.2017 14:56

Ti si pala u depresiju jer su mlade starlete stigle,silikonska prošao rok upotrebe kao i tebi.Ako uhvatis da naplaćujes wc tamo gdje si nastupala moraš biti srećna.BAS MI TE ZAO BJEDNICE ISPOD PLAVOG MOSTA

Name

Milan

18.08.2017 15:14

Zar je uopšte vrijedna ikakve paznje? Ni kvaliteta nikvaniteta u njoj i njenim nastupima , katastrofa.

ODGOVORITE
Name

Joja

18.08.2017 17:04

Zasto su komentari tako zlobni? Sta vam ona smet?

ODGOVORITE
Name

M

19.08.2017 06:20

....Zato što je ovo napisano da bi privukla pažnju javnosti,zato nam smeta. Nju love paparaci ,ha,ha,ha krepavam od smjena,ona neka kao zvijezda,o mili Bože budala.

Name

Nenad

19.08.2017 09:32

Ako ste pratili pinkove zvijezde i njene komentare, mogli ste zaključiti da sa njom nešto nije uredu. Ko nevjeruje nek pogleda bilo koju emisiju gdje je ona bila u žiriju.

ODGOVORITE
Name

nn

19.08.2017 12:48

Na kraju je na jednoj od seansi pričala o tome da bi bilo najbolje da napusti Srbiju i živi u nekoj zemlji gde nije popularna da bi se malo povukla. Koja laz nijedan psihoterapeut nesmije iznositi probleme svog pacijenta.

ODGOVORITE