Nikola Rokvić na ivici bankrota

Nikola Rokvić se prije dve godine okrenuo pop zvuku i snimio album "Ovaj put". Nažalost, album nije dobro prihvaćen od strane publike, a upuštanje u pop vode koštalo je Rokvića stanja na računu.

Zabava 17.08.2017 | 18:48
Nikola Rokvić na ivici bankrota
Nikola se podsjetio albuma "Ovaj put" i uprkos tome što nijedna pesma nije postala hit, period kada je snimio ovaj audio materijal njemu je ostao u lijepom sjećanju.



''Divne uspomene. Koliko lepih ali i teških trenutaka, dok je nastajao albim "Ovaj Put". I možda nije prihvaćen koliko zaslužuje, ali uz ovaj put sam mnoge stvari naučio. Putovao sam jednim novim, teškim, neutabanim ali jako uzbudljivim putem. Radovao sam se, patio sam, odricao se ali sam pokupio osećaj i znanje. I mnogi će reći da sam pogrešio, da sam izgubio toliko materijalnog, toliko nastupa, zarade.

Jeste, izgubio sam materijalno ali mi je pružen osećaj - osećaj koji se dobija odricanjem od svega onoga na šta smo navikli, odricanjem od svega onoga bez čega "ne možemo". Sada... E, sada je vreme da se igram. Sa tim znanjem, pevaću vam svašta i sve to biće prožeto osećajem radosti i patnje u jednom... u mom glasu... Hvala Bogu na tome!'', napisao je Nikola u opisu fotografije na Instagramu.

Izvor: Alo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vojo

17.08.2017 18:19

Da ti je živ pokojni težak Vojo Mirković on bi ti pomogao.Pokoj mu duši sahranjen je u Kuću OTIDI upali mu sveću i pitaj da ti posudi

ODGOVORITE