Najava - LE: Ajaks - Rozenborg, Bilbao - PAO, Everton - Hajduk...

Ajaks skida mrak! Kopljnici protiv Rozenborga u plej-ofu za Ligu Evrope (20. 45) jure prvu pobedu u novoj sezoni.  PAO drhti pred Bilbao! U ovu sezonu Atinjani ulaze slabiji, jer su ostali bez vrlo važnih igrača.  Hajduk ide na noge Evertonu! Novi izazov za Splićane, dok Ronald Kuman želi rutinske pobede.

Fudbal 17.08.2017 | 17:30
Najava - LE: Ajaks - Rozenborg, Bilbao - PAO, Everton - Hajduk...
Bez obzira što je izraziti favorit u dvomeču plej-ofa za Ligu Evrope pitanje je ima li Ajaks kredibilitet da nekome zapreti, pa čak i „večitom“ šampionu Norveške. Rozenborg je svestan da je izvukao teškog rivala, ali s Lordom Bendtnerom u špicu zaista je sve moguće, pa i da tim iz Trondhajma skupo proda kožu na Johan Krojf Areni večeras (20.45 časova).

Jer Ajaks je u zaista užasnoj formi, a košmarno leto kao da nema kraja za najtrofejniji holandski klub. Kopljanici sa novim trenerom Kajzerom ne liče ni na šta, što se videlo i u kvalifikacijama za Ligu šampiona gde su ispali od Nice (uz dva remija), a užasan niz rezultata prelio se i u šampionat Holandije gde ih je Herakles savladao u subotu uveče u prvom kolu (2:1). Dakle, nemaju pobedu u novoj sezoni.

Rozenborg je s druge strane podigao formu, ima tri vezana trijumfa (poslednja u derbiju sa Moldeom od 2:1 za vikend) i sa velikim samopouzdanjem stiže u prestonicu Holandije. Neće se Norvežani mnogo opterećivati predstojećom utakmicom. Njihove ambicije nisu visoke, ako može da se prođe super, ako ne, opet super, oni ljudi uživaju u igri bez tenzije.

Ajaks pak treba i mora da dobije ovaj meč i to isključivo na suvi kvalitet Dolberga, Junesa, Klajverta juniora i ostalih mladih Kopljanika. Iako nisu u formi, sve sem keca bi zaista bila senzacija i veliko iznenađenje, pošto su Holanđani u seriji od 12 vezanih pobeda na svom terenu u svim takmičenjima.

Grčko prvenstvo još nije počelo, a jedine zvanične utakmice koje je Panatinaikos odigrao bile su upravo u kvalifikacijama za Ligu Evrope. U prethodnoj rundi žreb je PAO spojio sa azerbejdžanskom Gabalom, a zeleni su posle minimalnog slavlja na domaćem terenu pobedili i u gostima rezultatom 2:1. U ovu sezonu Panatinaikos ulazi slabiji, jer je ostao bez vrlo važnih igrača, najpre napadača Markus Berga, koji ga je svojim golovima nosio prethodnih sezona. I nije otišao samo Berg, nego i Vakaso i Mpoku, te Leto i još neki igrači.

Švedski defanzivac Johanson zbog povrede je poslednjih dana trenirao po posebnom programu i njegov nastup je pod velikim znakom pitanja. Uz njega, neizvestan je i važni argentinski veznjak Viljafanez i nešto manje bitni mladi igrač sredine terena Staikos. Ovaj tandem propustio je jučerašnji trening i prema svemu sudeći neće se danas naći na terenu.

Bilbao je baš kao i Panatinaikos zasad odigrao samo dve takmičarske utakmice, one protiv bukureštanskog Dinama u ovom istom takmičenju. U prvoj utakmici u Rumuniji baskijski tim je izborio remi 1:1, ali je nedelju dana kasnije na svom San Mamesu bio mnogo ubedljiviji slavio sa 3:0.

Trener Ziganda u Atinu je poveo 20 igrača, a zbog povreda ne može da računa na defanzivca Jeraja Alvareza i defanzivca Andera Ituraspea.

Projektovani sastavi:

PANATINAIKOS (4-2-3-1): Vlahodimos - Kulibali, Moledo, Kolovecijos, Hult - Zeka, Kurbelis - Kabezas, Lod, Altman - Molins;

BILBAO (4-2-3-1): Ererin - De Markos, Ečeita, Laporte, Balenzijaga - Benjat, Vezga - Vilijams, Raul Garsija, Munijain - Aduriz.

Dok su Dinamo i Osijek mogli da trljaju ruke posle žreba za plej-of Lige Evrope, Hajduk ni na poslednjoj stepenici pred ulazak u grupnu fazu sportska sreća nije pomazila. Pošto su i u drugom i u trećem kolu kao nosioci dobijali nominalno gotovo najteže protivnike (Levski, Brondbi), Splićani su i u poslednjoj fazi dobili najjače ime na talonu - Everton.

Družina sa Gudison Parka rešila je da ove sezone napravi rezultatski iskorak, pa je Ronald Kuman promešao karte. Prodajom Romelua Lukakua u Mančester junajted, Đerara Deulofeua u Barselonu, te Toma Kleverlija u Votford ukupno je inkasirano više od 106.000.000 evra. A onda se krenulo u veliki šoping.

Kupljeni su štoperi Majkl Kin iz Barnlija, golman Džordan Pikford, napadač Sandro Ramirez iz Malage, te ofanzivni vezista Ajaksa Davi Klasen, pa najveće pojačanje ovog leta - odbegli sin Vejn Runi, koji se nakon 13 godina na Old Trafordu u dresu Mančester junajteda vratio kući i odmah tresao mrežu na otvaranju Premijer lige, u pobedi nad Stoukom rezultatom 1:0.

Splićani su doputovali u Liverpul oprezni, ali uvereni da mogu do pozitivnog rezultata na Gudisonu, što bi na već rasprodatom Poljudu naredne sedmice ostavilo tračak nade. Englezi su do plej-ofa stigli s dve rutinske pobede nad slovačkim Ružomberokom (dvaput po 1:0), a stiče se utisak da i ovde na sličan način, bez mnogo stresa, žele da izbore ulazak u grupnu fazu. Taj poduhvat je Evertonu važan jer bi ova ambiciozna selekcija rado da ponovi prošlosezonski uspeh Mančester junajteda i dođe do mesta u Ligi šampiona. Činjenica je da im je čak i put do titule u Ligi Evrope lakši nego staza kojom bi trebalo da se probije kroz paklenu konkurenciju u Premijer ligi.

Opet, Osijek je nedavno pokazao da se protiv izrazitih favorita i te kako može boriti, ako se iskoriste prilike. Hajduku strašno nedostaje prvi napadač i najbolji strelac HNL iz prošle sezone Marko Futač zbog ozbiljne povrede i neće ga biti sve do proleća, što će izazvate značajne koncepcijske promene u igri. Pod upitnikom su i nastupi Ercega, Borhe Lopeza i Frana Tudora.

I Everton ima svoje probleme. Van kadra su Ros Barkli, Šejmus Kolmen, Funes Mori i Sandro Ramirez, dok u ekipi neće biti ni rekordnog pojačanja Gilfija Sigurdsona. 

Ono što bi moglo donekle da obraduje Splićane je činjenica da je Everton u prve tri zvanične utakmice pokazao da su još dosta usporeni i bez jasne projekcije igre, koju tek uvežbavaju. Za to nemaju mnogo vremena. 

EVERTON (3-4-2-1): Pikford - Kin, Jagjelka, Vilijams - Kalvert Luin, Bejns, Šnajderlin, Gaj - Miralas, Klasen - Runi.

HAJDUK SPLIT (4-3-2-1): Stipica - Juranović, Karbonijeri, Nižić, Memola - Savas, Radošević, Hamza - Vlašić, Erceg - Ohandza.

Dečko koji obećava i AEK koji trokira! U prošlom kolu plavo-crni su u derbiju kao gosti savladali Varegem sa 2:1. Trener Leko stalno rotira početni sastav i verovatno to radi zbog dosta mečeva na početku sezone, a nezamenjiv je jedino mlađani nigerijski napadač

Klub Briž se nije proslavio protiv Istanbul Bašakšehira. Već posle prve utakmice trenerIvan Leko bio je na udaru kritike zbog preterano ofanzivne igre, ali odbrana ni u Turskoj nije bila ništa bolja. Briž se oprostio od Lige šampiona i takmičenje je nastavio u drugom po važnosti evropskom kupu, i počeo da rešeta u domaćoj ligi. Posle tri kola u Belgiji tim sa Žan Brejdel stadiona ima maksimalan učinak.

U prošlom kolu plavo-crni su u derbiju kao gosti savladali Varegem sa 2:1. Trener Lekostalno rotira početni sastav i verovatno to radi zbog dosta mečeva na početku sezone, a nezamenjiv je jedino mlađani nigerijski napadač Bonaventura (19) sa četiri pogotka u prvenstvu. Letos je stigao iz Zorje i pokazao raskočan potencijal.

"Respektujem AEK i znam da se radi o jakom klubu, ali imamo već iskustva igranja protiv sličnih timova poput Bašakšehira. Tada nismo uspeli, ali ušli smo u seriju pobeda i mislim da smo danas fizički i mentalno mnogo jači. AEK će sigurno odigrati defanzivno, a mi pred svojom publikom idemo napred i tražimo pogodak. Cilj mi je samo pobeda", optimističan je u najavi bio trener Leko.

Mladi napadač Akolatse zbog povrede neće danas biti u kadru, ali on ove sezone nije upisao nijedan nastup u dresu Briža. Identična je situacija i sa mnogo iskusnijim defanzivcem Pulenom, koji takođe ove sezone nije još bio na terenu.

Posle jedne decenije pauze AEK se konačno plasirao u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali Grci protiv moskovskog CSKA nisu imali nikakve šanse. Rusi su već u Atini slavili sa 2:0, kod kuće samo potvrdili prolazak, a žuto-crne gurnuli u Ligu Evrope. Trener Himenez je posle poraza u prvom susretu odlučio da promeni formaciju, pa su trojica igrača činila zadnju liniju, a menjao je i pojedinačno igrače. Novi štoper Uroš Ćosić je dobio priliku, u veznom redu je bio Helder Lopes, takođe ovoletošnje pojačanje, kao i novajlija u napaduKlonaridis. Izgledalo je nešto bolje, a sada se očekuje da još jedan novajlija dobije priliku, a to je levi bočni Traustason.

Hendikep za goste biće činjenica što grčko prvenstvo još nije počelo, a AEK je do sada odigrao samo dve zvanične utakmice u sezoni. Strateg Manolo Himenez u Belgiju je poveo 22 igrača među kojima nema Bakasetasa, Barkasa i Lambropulosa, tri igrača koja su odranije povređena.

Dinamo ukršta koplja protiv starog znanca! Za prolaz u Ligu Evrope.

Dinamo večeras u 19 sati na Maksimiru dočekuje „starog znanca“ Skenderbeg. Dinamo je protiv albanskog predstavnika već igrao 2015. godine, ali u poslednjoj rundi doigravanja za Ligu šampiona. Hrvatski vicešampion tada je slavio u obe utakmice i s ukupnih 6:2 izborio nastup u elitnom takmičenju.

Pre dalje analize vredi napomenuti da tržišna vrednost albanskog sastava iznosi 6.630.000 evra, što je čak 50.000.000 evra od vodećeg tima hrvatskog prvenstva.

Stoga, ne treba posebno naglašavati da je Dinamo veliki favorit protiv ekipe u kojoj najskuplji igrač Liridon Latifi vredi svega 825.000 evra. 

Strateg Modrih Mario Cvitanović opravdano poziva na oprez protiv Skenderbega, koji iza sebe već ima tri evropska pretkola. U prvom je s laganih 6:0 pala andorska Sant Julija, u drugom je s ukupnih 3:1 Skenderbeg nadvisio neugodni Kairat, da bi u trećem nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (nakon 210 minuta igre rezultat je bio 3:3) izbacili češku Mladu Boleslav.

Mario Cvitanović na raspolaganju ima sve igrače osim Arijana Ademija, koji polagano ulazi u formu, i El Arabija Sudanija koji je osetio zatezanje u aduktoru i strateg Modrih ne želi da rizikuje sa svojim najboljim igračem.

Podsetimo, upravo je Sudani bio junak prošlih susreta sa Skenderbegom, kao strelac polovine Dinamovih golova u tom dvomeču. No, iako Dinamo igra bez svog prvog špica, ima dovoljno široki i kvalitetan kadar da na domaćem terenu nadvisi puno skromnijeg protivnika.

U današnjoj ekipi Dinama ostalo je šest igrača koji su se pre dve godine suprotstavili albanskom predstavniku – uz već ranije pomenutog Sudanija, tu su još Žunior Fernandes,Armin Hodžić, Domagoj Antolić, Ante Ćorić i Leonardo Sigali.

S obzirom na nedavnu utakmicu na Rujevici u prvih 11 bi trebalo da se vrate Armin Hodžić i Ante Ćorić, iako je Amer Gojak odigrao vrlo dobru utakmicu protiv Rijeke i ne bi bilo čudno kada bi on krenuo od prvog minuta umesto očekivanog Ćorića.

Takođe, Malijac Tongo Dumbija bi mogao da započne susret. Dumbija je dobio popriličnu minutažu na Rujevici, tvrdi kako je maksimalno spreman i postoji velika šansa da ga Cvitanović od prvog minuta predstavi maksimirskoj publici.

Nakon slabijih izdanja protiv Oda i Osijeka, Dinamo je razbio Hajduk i Rijeku, učvrstio se na čelu HNL-a te s velikim optimizmom dočekuje Skenderbeg na Maksimiru. Ubedljivom pobedom u ovom dvoboju, Modri bi uvodnih teških mesec i po dana nove sezone zaključili s peticom.

DINAMO ZAGREB (4-2-3-1): Livaković - Stojanović, Sigali, Benković, Lecjaks - Antonić, Dumbija - Olmo, Ćorić, Fernandeš - Hodžić.

SKENDERBEG (4-1-2-2-1): Šehi - Vangjeli, Radaš, Jašanica, Mici - Lilaj - Osmani, Nimaga - Taku, Latifi - Džejms.

Škendijo, gotovo je! Makedonci bez ikakve šanse na gostovanju na San Siru (20.45 časova).

Tri dana pre nego što započne takmičenje u novoj sezoni Serije A, novi Milan imaće generalnu probu u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope. Rosoneri su prošli sjajno na žrebu, u liku i mogućnostima makedonske Škendije dobili su najlakšeg rivala, pa će im tako taj dvomeč biti lepa uvertira i test mogućnosti za izazove koji ih čekaju u Kalču ove jeseni. 

Jasno je da će primarni cilj Montelinog tima ove godine - a posle blizu 200.000.000 evra uloženih u tim - biti plasman u Ligu šampiona. Međutim, Milan je mnogo veliki klub da bi sebi smeo da dozvoli bilo kakvu blamažu u kvalifikacijama protiv ekipe kalibra Škendije. 

Sedmostruki šampion Evrope, sa još nekompletnim timom i totalno neuigran, lako je preskočio Krajovu u trećem kolu i to bez primljenog gola, a teško je poverovati u to da je makedonski predstavnik bolji od rumunskog. Sve osim ubedljivog trijumfa Rosonera, pred sigurno dobro popunjenim tribinama San Sira, dakle, predstavljalo bi veliko iznenađenje. Svaka čast Škendiji za dosadašnje evropsko putešestvije - izbacili Dačiju, Helsinki i Trakai - za ovu sezonu biće dovoljno.

Prema najavama, Vinčenco Montela u večeras računa na skoro sva pojačanja - samo jeLukas Bilja povređen - što znači da bi mogao da sastavi vrlo moćan tim sa sveBonučijem, Musakijom i Rodrigezom pozadi, Kesijem i Čalhanogluom u vezi, Andreom Silvom u navali...  

Bez obzira na sve, goleadu bi trebalo zaobići, jer poznato je da Italijani, bilo da se radi o njihovim klubovima ili reprezentaciji, ne zapinju previše protiv mnogo slabijih od sebe i ne uživaju u ponižavanju rivala. Kec ne dolazi u pitanje, a ipak će Montela više misliti o Krotoneu, protivniku koji ga čeka kroz tri dana na otvaranju Serije A.

Projektovani sastavi:

MILAN (4-3-3): Donaruma - Konti, Musakio, Bonući, Rodrigez - Kesi, Montolivo, Bonaventura - Suso, Andre Silva, Čahanoglu. 

ŠKENDIJA (4-2-3-1): Zahov - Todrovski, Bejtulaji, Bojku, Čeliković - Alimi, Totre - Radeski, Hasani, Abdurahimi - Ibraimi.

Tanka je linija od euforije do očaja! Vardar je promenio trenera, ostaje bez finansijera i poražen je na premijeri nacionalnog prvenstva. Fenerbahče dolazi u Skoplje da vida rane.

Posle finala evropskog Superkupa, stadion Filip drugi drugi put će u 10 dana biti domaćin istinskog fudbalskog spektakla, pošto će u Skoplje doputovati turski gigant Fenebahče s kojim će šampion Makedononije odigrati prvu utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Ni jedna, ni druga ekipa ovaj okršaj ne dočekuju u preterano dobrom raspoloženju. Vardar, jer je u prvom kolu nacionalnog šampionata poražen u derbiju od Škendije sa 2:0, a možda još važnije, glavni finansijer kluba, ruski biznismen i milijarder Sergej Samsonenko najavio je da će mu ovo biti poslednja sezona u klubu. A razlog je bes navijača zbog cena ulaznica baš za meč s turskim klubom. Bilo kako bilo, fudbaleri Vardara sigurno nisu ostali imuni na te priče, a ionako imaju ulogu autsajdera u predstojećem duelu.

Eto, tanka je linija od euforije do očaja. Nedugo posle Samsonenkove objave, Vardar je naprasno napustio i trener Goce Sedloski, a dan pre utakmice s Fenerom tim je preuzeo bivši trener Crvene zvezde i makedonski selektor Čedomir Janevski. Pod novim šefom struke Vardar je odradio samo jedan trening, pa teško da se mogu očekivati neke značajnije promene u početnom sastavu.

Sa druge strane, kod Fenerbahčea je u ovom trenutku glavni problem kiks koji su Kanarinci napravili već na startu takmičenja u turskoj Superligi. Naime, prošlog vikenda ekipa Fenera je kao gosto osvojila samo bod na gostovanju povratniku u elitno tursko društvo Goztepeu. Bilo je 2:2, a plavo-žuti su morali da jure rezultat kako bi iščupali taj bod.

Budući da iskusni golman Volkan Demirel nije u idealnoj formi možemo očekivati da ćeKočaman u Makedoniji priliku među stativama dati ovoletošnjem pojačanju Kamenom. Problema s povredama kod Fenerbahčea i dalje imaju Mehmet Ekidži i Fernandao, a svoj evropski debi u novom dresu trebalo bi da ima španski napadač Roberto Soldado.

Inače, Vardar je do ovde došao posle eliminacije od Kopenhagena u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok je Fenerbahče morao da se pomuči u dvomeču sa Šturmom iz Graca u prethodnoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope. Feneru i Vardaru će ovo biti prvi međusobni susret u istoriji.

Osijek igra za istoriju! Za prolaz u grupnu fazu i nastavak dobre serije.

Posle izbacivanja slavnog PSV, pred Osijekom je nova istorijska utakmica, tačnije, novih istorijskih 180 ili čak 210 minuta evropskog fudbala. Večeras u 20:45 u krcatom Gradskom vrtu "bijelo-plavi" dočekuju Austriju Beč.

Euforija u Gradu na Dravi ne jenjava još od kraja prošle sezone. Osijek igra odlično. U Ligi Evrope prošao je tri kola, između ostalog i dva favorizirana protivnika Lucern i PSV, u prvenstvu je remizirao protiv Dinama i svladao Rijeku, te svi u Gradskom vrtu veruju da mogu da učine još jedan podvig i ostvare istorijski plasman u Ligu Evrope. 

S druge strane nalazi se slavna Austrija Beč, drugoplasirana ekipa prošlog prvenstva Austrije i prvak svoje države u čak 24 navrata. Vrednost bečkog kluba procenjuje se na 25.000.000 evra, duplo više od Osijeka koji „košta“ 13.000.000.

Odlična vest za sastav Zorana Zekića je svakako odlazak najboljeg napadača i prvog strelca prošlog prvenstva austrijske Bundeslige, Olarenvajua Kajodea kojeg je kupio Mančester Siti i odmah ga poslao na pozajmicu u svoju filijalu, novopečenog španskog prvoligaša Đironu.

Uprkos njegovom odlasku, tim iz Beča i dalje raspolaže s jakim napadačkim arsenalom. U prošloj sezoni Bundeslige imali su gol razliku 72:50, što znači da je na njihovim utakmicama proseečno padalo 3,38 pogodaka.

Austrija se u Ligu Evrope priključila u trećem pretkolu u kojem je na domaćem terenu protiv AEL-a iz Limasola odigrala 0:0, te u gostima slavila rezultatom 2:1.

U novu sezonu Bundeslige, Austija nije ušla najbolje. U uvodna dva kola upisala je dva poraza, od Altaha 0:3 i Šturma 2:3, a prvu pobedu ostvarila je u četvrtom kolu pobedivši na svom terenu LASK iz Linca s 2:0 i to u prilično neubedljivoj partiji, slomivši goste u poslednjih pola sata pogocima Frajzenbišlera i Piresa.

Austrija igra u formaciji 4-3-3, a Torsten Fink je u dosadašnjem delu sezone rotirao mali broj igrača.

S obzirom na to da je Austrija u prošlom prvenstvu ostala 18 bodova iza Red Bul Salcburga, kojeg je u kvalifikacijama izbacila Rijeka, a u nedavnom dvoboju u Gradskom vrtu "bijelo-plavi" su dokazali kako je znatno manja razlika između njih i Riječana u odnosnu na prošlu sezonu, Osječani s pravom mogu da se nadaju povoljnom rezultatu i prolasku u Ligu Evrope.

Dobra vest za Zorana Zekića svakako je i povratak pouzdanog štopera Matea Baraćakome je propao transfer u Ajaks nakon što su amsterdamski lekari ustanovili da ima blagih kardioloških problema. Doduše, teško je očekivati da će ga Zekić uvrstiti u udarnih 11, a jedini igrač na kojeg strateg Osijeka neće moći da računa u ovoj utakmici je Robert Mudražija, koji odrađuje suspenziju zbog tri žuta kartona.

OSIJEK (4-2-3-1): Malenica - Šorša, Lesjak, Škorić, Barišić - Mioč, Vojnović - Bočkaj, Lopa, Grezda - Ejupi.

AUSTRIJA BEČ (4-3-2-1): Hadžikić - Striger, Vesterman, Filipović, Martčinko  Serbest, Grunvald, Holchauzer - Tajuri, Pires - Frajzenbišler.

Domžale sanjaju, Marselj ne haje! Francuski velikan najpre se stabilizovao u ligi, potom se pojačao i dohvatio Evropu, a onda je i silovito krenuo u novu sezonu.

Svoj evropski put Domžale su započele još krajem juna kada su u prvom kolu kvalifikacija morale da odmere snage sa Florom iz Talina. Estonci nisu predstavljali Slovencima nikakav problem, baš kao ni islandski Valur u narednoj rundi, a potom je žreb Domžale spojio s Frajburgom i činilo se da je kraj bio blizu. Međutim, posle minimalnog poraza u Nemačkoj Domžale su na domaćem terenu savladale standardnog bundesligaša 2:0 i došle nadomak najvećeg uspeha u klupskoj istoriji.

Trener Domžala Simon Rožman svestan je težine zadatka pred njegovom ekipom.

"Nemam šta da pričam o Marselju. To je ekipa koja vredi 160.000.000 evra, po meni jedna od dvadesetak najboljih na kontinentu. Na nama je da odigramo srčanu utakmicu. Napravili smo već više nego što se očekivalo i zato apsolutno nemamo nikakvog pritiska. Nadam se podršci s tribina, još jednom dobrom nastupu i možda ćemo onda biti u mogućnosti da iznenadimo".

Prema najavama iz slovenačkih medija domaćin ne bi trebalo da ima većih problema s izostancima.

Krajem prošle godine krenuo je remont u Marselju. Francuski velikan najpre se stabilizovao u ligi, potom se pojačao i dohvatio Evropu, a onda je i silovito krenuo u novu sezonu. Belgijski Ostende u Ligi Evrope nije predstavljao veći problem, a uz to je Olimpik domaće prvenstvo započeo sa dve pobede bez primljenog gola.

Najveća zvezda gostiju Dimitri Paje će propustiti duel zbog povrede, a neće biti ni napadača Klintona N'Žijea.

LIGA EVROPE (PLEJ-OF), prvi mečevi

Sreda:

Utreht - Zenit 1:0 (0:0)
/Labijad 76/

Četvrtak:

19.00: Apolon – Midtjiland
19.00: BATE Borisov – Oleksandrija
19.00: Dinamo Zagreb – Skenderbeg
19.00: Krasnodar – Crvena zvezda
19.45: Hafnarfjordur – Braga
20.00: Vardar – Fenerbahče
20.00: PAOK – Ostersunds
20.15: Plzenj - AEK Larnaka
20.30: Altah - Makabi Tel Aviv
20.30: Ludogorec – Suduva
20.30: Panatinaikos – Atl. Bilbao
20.45: Milan – Škendija
20.45: Ajaks – Rozenborg
20.45: Klub Briž – AEK
20.45: Domžale – Marselj
20.45: Vitorul – Salcburg
20.45: Legija – Šerif
20.45: Osijek – Austrija
21.00: Partizan – Videoton
21.05: Everton – Hajduk
21.30: Maritimo - Dinamo Kijev

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar