Serena: Mislila sam da ću u penziju, ali...

Iskusna američka teniserka bi trebalo da se porodi u septembru, ali trijumf na Australijan openu izgleda neće biti njen poslednji meč. Vraća se!

Tenis 18.08.2017 | 19:30
Serena: Mislila sam da ću u penziju, ali...
Jedna od najboljih teniserki svih vremena Serena Vilijams je u aprilu saopštila da je trudna, te da se zbog toga povlači sa turnira na kojima je biila dominantna i u 35-oj godini!

Američka teniserka je čak osvojila Australijan open za vreme trudnoće i to bez izgubljenog seta, ali uprkos pauzi koja je čeka - ona ne namerava da se povuče iz tenisa, štaviše - jedva čeka da se ponovo uzme reket u ruke.

Ona je u intervjuu za "Vog" nagovestila povratak ubrzo nakon porođaja...

"Teško je na kraju i shvatiti kako će kraj tvoje teniske karijere izgledati. Mislila sam da ću se povući nakon što dobijem decu, ali sada ne mislim tako. Definitivno se vraćam!", kazala je osvajačica 23 grend slem titula, koja je verena za jednog od osnivača sajta "Reddit" Aleksisa Ohanijana.

Vilijams je u osmom meseću trudnoće, a trenutno je 15. na WTA listi pošto je izgubila bodove na turnirima koje je mahom osvajala i na kojima sada nije učestvovala.

"Kada izađete na teren i čujete publiku... Ništa nije kao to, nema boljeg osećaja na svetu", navela je ona koja je profesionalna teniserka postala još sa 13 godina.

U pomenutom intervjuu nije nagovestila kada bi se mogao očekivati njen povratak na teren, ali se ponovo osvrnula na komentar Džona Mekinroa koji je kazao da bi nju pobedio i 700. teniser sa ATP liste, na šta je Serena odgovorila da on voli pažnju i da ne shvata opsednutost idejom o muško-ženskom teniskom meču.

"Jasno je da su muškarci jaži od žena, to je nauka. Ne shvatam čemu ta zaluđenost time da ja igram protiv muškaraca? Džon neka priča šta hoće, ljudi ga i vole jer kaže sve što pomisli".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar