Bomba: Jovetić i Mitrović zajedno u crno-bijelom?!

"Pujo" bi se najradije vratio u Sevilju, ali ukoliko tim iz Andaluzije ne skupi potreban novac - ne čini se nerealno da on ponovo završi u Premijer ligi. Ovoga puta u Njukaslu kod Aleksandra Mitrovića! Benites pravi tandem Jovetić-Mitrović? Napadač Intera Stevan Jovetić nalazi se na meti Njukasl Junajteda, prenosi poznati italijanski novinar Alfredo Padula.

Fudbal 17.08.2017 | 20:15
Bomba: Jovetić i Mitrović zajedno u crno-bijelom?!
Jedni od najboljih fudbalera koje je omladinska škola Partizana "izbacila" u poslednjih desetak godina, mogli bi da postanu saigrači u Premijer ligi, odnosno u Njukaslu!

Rafael Benitez je ozbiljno "zagrizao" za Stevana Jovetića koga Inter ne želi i pored fantastičnih na pripremama, a prema pisanju ostrvskih medija tim sa "Sent Džejmsis parka" je spreman da ponudi 12 miliona funti za njegove usluge.

U slučaju da Inter prihvati ponudu, on bi se tako pridružio u napadu srpskom napadaču Aleksandru Mitroviću koji nije prvi izbor Beniteza, ali neće menjati klupske boje ovog leta.

Međutim, Jovetiću za sada nije toliko "rada" ideja o povratku na Ostvro, gde je već igrao za Mančester siti, nego se i dalje nada da će Sevilja, za koju je odlično igrao prethodnih šest meseci na pozajmici, naći novac kojim bi mogla da plati njegove usluge.

Italijanski mediji navode da je Njukasl već pitao "nerazure" za pozajmicu Jovetića gde bi oni isplaćivali platu, koja je oko tri miliona evra, ali popularni "Pujo" želi samo transfer.

Benitezu su hitno potrebna pojačanja kako bi sačuvao ovaj tim u elitnom rangu...

Navodno je za njega zainteresovan i Brajton, ali se to čini kao nerealna opcija.

Jovetić je karijeru počeo u Partizanu, potom već kao tinejdžer stigao u Fiorentinu, a nakon sjajnih sezona u Firenci preselio se u Mančester siti. Tu njegovu epizodu u Engleskoj obeležile su povrede, a nakon pozajmice Interu otkupljen je 2016. godine, no promene Uprave i trenera uticale su na to da bude nepoželjan na "Meaci".

Bivši napadač Fiorentine i Mančester Sitija je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Sevilji, gde je ostavio odličan utisak, ali Andalužani nemaju dovoljno novca da ga otkupe od 'nerazura'.

Ta opcija i dalje postoji, ali će oklevanje uprave kluba sa Ramon Sančes Pichuana pokušati da iskoriste 'Svrake', kao i još jedan novi član Premijer lige – Brajton & Houv Albion.

Kako prenosi novinar sa 'Čizme', radi se o mogućoj jednogodišnjoj pozajmici dvadesetsedmogodišnjeg kapitena reprezentacije Crne Gore.

Jovetić je igrao sjajno i u minuloj predsezoni, ali je trener Intera Lučano Spaleti i pored nekoliko pogodaka i asistencija odlučio da mu ipak nije potreban za narednu takmičarsku godinu.

"Ako možemo da ga dovedemo po razumnim uslovima – ne vidim lošu stranu transfera. On bi mogao da bude veoma dobro pojačanje za nas, pogotovo jer nam je potreban još jedan napadač", smatra jedan navijač Njukasla.

Španski menadžer kao prvu, i jedinu, opciju u napadu koristi Dvajta Gejla, dok naš Aleksandar Mitrović šansu uglavnom dobija sa klupe.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar