Brutalni Pari Sen-Žermen!

Odmah nakon debakla Barselone protiv Real Madrida, na engleskom nalogu Pari Sen-Žermena postavljena fotografija Nejmara koji se smeje.

Fudbal 17.08.2017 | 19:45
Brutalni Pari Sen-Žermen!
Brodolom Barselone u dvomeču španskog Superkupa protiv Real Madrida (ukupno 5:1 za Real!) centralna je fudbalska tema u Evropi.

Da li je moguće da mašina kakva je Barselona tako bude torpedovana? Real je pokazao da može i bez kažnjenog Kristijana Ronalda, ali Barsa je pokazala da ne može bez pojačanja.

Onako kako Barselona trenutno izgleda teško da će biti pravi takmac Realu u predstojećoj sezoni, pa čak i Atletiko Madridu, koji je na putu da vrati Dijega Kostu.

Dvojica fudbalera bili su u centru pažnje tokom revanša na "Santjago Bernabeuu". Prvi je supertalentovani fudbaler Reala, 21-godišnji Marko Asensio, a drugi nije igrao jer nije više u Barseloni. Reč je o Nejmaru.



Tokom utakmice navijači Reala provocirali su defanzivca Barselone Đerara Pikea, uzvikujući mu: "Se queda" (Ostaje), zbog njegove nedavne objave na društvenim mrežama - Pike je objavio fotografiju sa Nejmarom, uz poruku da će ostati u katalonskom klubu.

Kao što znamo, Barselona je prodala Nejmara Pari Sen-Žemrenu za rekordnih 222 miliona evra, ali je duh Nejmara i dalje prisutan na "El klasiku".

Ima i navijača Barselone koji su odmah reagovali na ovo, pa su Parižanima odgovorili fotografijama semafora na kojem stoji "6:1", što je podsećanje na neverovatan podvig Barselone prošle sezone u Ligi šampiona.

Navijači Reala, naravno, naslađuju se i ovim postupkom administratora Twitter naloga Pari Sen-Žermena, ali i mnogim potezima svojih ljubimaca tokom utakmice protiv Barselone.

Jedan od takvih je i dribling Luke Modrića koji je "uništio" Andrea Gomesa. "Poslao ga je natrag u Valensiju", jedan je od komentara ispod snimka.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar