Lukas je završio u bolnici zbog...

Lukas kojem je juče pozlilo, otkazao je koncert u Srebreniku i zabrinuo sve fanove. Aca je za Telegraf ispričao šta mu se desilo i kako se sada oseća

Srbija 17.08.2017 | 14:28
Lukas je završio u bolnici zbog...
Pevač Aca Lukas važi za jednog od najvećih muzičkih profesionalaca i nije fraza kad za nega kažu da bi pre umro, nego otkazao nastup. Ipak, juče se desilo da mu upravo zdravstveno stanje ne dozvoli da otputuje i održi koncert u Srebreniku.

Pošto su odmah krenule medijske spekulacije "da je stvar ozbiljna", Lukas je na sebi svojstven način otkrio za Telegraf šta mu se stvarno desilo, od čega mu je pozlilo i kako mu je sada.

"Pošto je gotovo sve novinare u Srbiji zanimalo da li sam se napio od muke, predozirao od tuge, da li me je dotuklo Sonjino pismo, poruka Ane Sević ili me je možda Jarić zvao, moram ekskluzivno da otkrijem da stva zaista juče jeste bila ozbiljna - ozbiljno me je zaboleo k...c za sve što će novo da napišu o meni ili izmisle kao razlog otkazivanja koncerta. A taj bol baš u tom delu tela zna da bude čudo", kaže Aca i dodaje da mu je zaista žao što se nije pojavio na nastupu:

"Dvadeset dana zaredom sam radio i juče mi nije čak ni infuzija pomogla da sednem u auto i odem na nastup. Razmišljao sam da krenem i takav, ali bukvalno nisam mogao."

(Telegraf.rs)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Zool

17.08.2017 14:26

E pa oni koji su kupili karte i htjeli da ga gledaju neka znaju šta ga je zabolilo i kako ih tretira .

ODGOVORITE
Name

Brzi

17.08.2017 15:32

Znate kad bi ga ja iso slusat.2099 god.

Name

Sonja

17.08.2017 15:39

Car bio...car ostao...ZDRAVLJE NEKA GA SLUZI A ZA OSTALIM NEKA GA ZABOLI ,,PONEKAD"

ODGOVORITE
Name

Kiki

17.08.2017 20:07

Covek radi ko crnac a uzima lovu ko belac. Idi bre,stas u Srebreniku i onako oni svi bolje pevaju od tebe. Tamo zovu ove zvezde samo da im se ismeju kako pevaju. Pusti bosandzerose, namazani so oni ko totmast.

ODGOVORITE
Name

Prle

19.08.2017 17:14

Neko mu podvalio losu robu,smrk,smrk

ODGOVORITE