Kumanova trešnjica na prelazni rok - Dijego Kosta!

Holanđanin raspalio maštu navijačima Karamela.

Fudbal 17.08.2017 | 18:15
Kumanova trešnjica na prelazni rok - Dijego Kosta!
Menadžer Evertona Ronald Kuman ne odbacuje mogućnost da dovede i pobunjenog napadača Čelsija Dijega Kostu na Gudison Park ovog leta. Istina, najverovatnije samo na šestomesečnu pozajmicu jer Španac želi isključivo u Atletiko iz Madrida, ali bi i takav aranžman bio kvalitetan potez Karamela u smiraj prelaznog roka.

Španac ima na stolu pozive nekoliko klubova koji bi da ga pozajme, a posle Milana i Deportiva iz La Korunje, i Everton ima sličnu želju jer mu gori pod nogama.

"Naravno da svaki trener želi da dovedi pojačanja, a ako se otvori opcija da dobijete najboljeg fudbalera u nekom trenutku, zašto je ne bismo iskoristili?", zapitao se Kuman uoči okršaja plej-ofa za Ligu Evrope sa Hajdukom iz Splita.

Šef struke Karamela digao je ruke od Olivijea Žirua kojeg je pratio celog leta, ali i dalje traži "devetku", naslednika Romelua Lukakua.

"Teško je naći zamenu jer to mora da bude kvalitetan fudbaler, ili barem mladić koji ima puno prostora za napredak. Imamo mogućnost da dovedemo kvalitetna pojačanja, ali ne igramo Ligu šampiona, što nam otežava posao. Opet, treba nam centarfor. Doveli smo Sandra Ramireza, znamo da se Kalvert-Levin razvija, ali nam treba još jedna devetka. U Premijer ligi ne možete da se takmičite sa dvojicom napadača. Ukoliko ne dovedemo iskusnog centarfora, teret će spasti na decu", upozorava Ronald Kuman.

Podsetimo, Everton je tokom leta potrošio blizu 150.000.000 evra, a juče je stigao i Islanđanin Gilfi Sigurdson najskuplje pojačanje u istoriji velikana sa Gudison Parka. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar