Iz osvete "minirao" svadbu

Milan M. iz Prijedora priveden zbog lažne dojave o bombi

Bosna i Hercegovina 17.08.2017 | 09:36
Iz osvete "minirao" svadbu
Policija je otkrila "bombaša" koji je lažnom dojavom o postavljenoj bombi u hotelu "Prijedor" pokvario svadbeno veselje i svirku turbo folk pevačice Viki Miljković. Utvrđeno je da se radi o Milanu M. (33) iz Prijedora.

Svadba, na kojoj je bilo oko 650 gostiju, održana je 8. jula ove godine, a veselje mladenaca zamalo je prekinuo anonimni poziv koji je u 23.15 upućen recepciji hotela. Muškarac je recepcionarki saopštio da je u hotelu podmetnuta bomba koja će eksplodirati.

Ona je odmah reagovala i pozvala policiju koja je izvršila kontradiverzioni pregled i utvrdila da je reč o lažnoj uzbuni.

"Radom na terenu utvrđeno je da je dojavu uputio M. M. (33) iz Prijedora. Tokom kriminalističke obrade kod njega je pronađen mobilni telefon sa kojeg je recepciji hotela upućen poziv i prijavljeno da je u hotelu podmetnuta eksplozivna naprava", saopštio je PU Prijedor.

Nezvanično novosti saznaju da je Milan M. pokušavao da prekine svadbeno veselje kako bi napakostio mladinom ocu, prijedorskom biznismenu Simi Š. s kojim je imao određeni spor u poslovnoj saradnji. Tačnije, osumnjičeni je zet direktora jedne prijedorske firme koja ima neraščišćene račune s firmom mladinog oca.

(Večernje novosti)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

hahaha

17.08.2017 07:42

Kakav domaćin. :D

ODGOVORITE
Name

Kod nas je još dobro

17.08.2017 10:30

Samo neka nema nikakvih zločina.Interesantno je da su ovo objavile Večernje novosti.Trebalo bi navesti i o kojim se preduzećima radi

ODGOVORITE
Name

M.M.

17.08.2017 15:56

Sanprom vl. Simo Svraka

Name

Kiki

17.08.2017 12:08

Blenov zvao sa svog mobilnog. Sad je definitivno umobilan.

ODGOVORITE
Name

Propast.

19.08.2017 06:14

Tajkun seoski je utajio neplaćajući stvarne poreze državi milionski iznosi pokupovao društvene firme za bagatelu a sad to iznajmljuje i preprodaje.,a KD je baš od velike važnosti tel lažni poziv.U RS policija štiti lopove tajkune i političare a koji su nas svi ojadili za normalan život pljačkama lažnim i pljačkaškim privatizacijama i što je najgire sad oni uživaju sve benefite svojih nedjela i imaju zašitu entitetskog političkog vrha.

ODGOVORITE