LE: Tim Videotona za Partizan...

Lazović i Henti napadaju Partizan! Nastup Marka Šćepovića pod znakom pitanja!

Fudbal 17.08.2017 | 15:15
LE: Tim Videotona za Partizan...
Marko Nikolić se vratio u Humsku, ali kao trener mađarskog vicešampiona Videotona. I gosti iz grada čije ime se izgovara na srpskom sa priličnim komplikacijama - Sekešfehervara, prilično lukavo su sa svojih leđa skinuli pritisak i ulogu favorita oberučke prebacili na leđa Miroslava Đukića i i fudbalera Partizana.

Gledajući trenutnu formu u nacionalnom šampionatu, ali i ono što je uradio do sada u kvalifikacijama za Ligu Evrope, jasno je da je Nikolić već udario sopstveni trenerski pečat na igru Videotona. A najveći skalp do sada mu je bio eliminacija francuskog Bordoa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. I upravo bi ekipa koja je odigrala taj revanš (1:0), uz, recimo, dve izmene trebalo da istrči na teren od prvog minuta večerašnje utakmice u Humskoj koja se igra od 21 sat.

Prema nezvaničnim informacijama, glavna nedoumica u timu Videotona mogao bi da bude nastup napadača Marka Šćepovića. On je prethodnih dana imao problema sa povredom, ali je u sredu uveče trenirao na stadionu Partizana. To, međutim, ne znači i da će sigurno biti starter. Izvesnija varijanta mogla bi da bude da se Nikolić opredeli za napadački tandem Danko Lazović - Ezekijel Henti. Inače, mladi nigerijski napadač u nastavku sezone mogao bi da bude glavni adut Videotona, a već je sarađivao saNikolićem u ljubljanskoj Olimpiji. Izvesno je da srpski trener neće moći da računa na zadnjeg veznog Jozefa Vargu koji je u revanšu sa Bordoom dobio crveni karton.

Na golu je standardan Adam Kovačik, dok će zadnju liniju predvoditi štoper i kapiten Roland Juhaš, koji je sa Anderlehtom već bio gost Partizana pre sedam godina. Mesto na desnom beku rezervisano je za Francuza Loika Negoa, a levo će igrati Portugalac Stopira. Partner Juhašu u sredini odbrane biće Atila Fiola. Na poziciji desnog veznog trebalo bi da zaigra Kristijan Geresi koji važi za veoma ofanzivnog igrača. Suprotna strana veznog reda pripašće Rolandu Solnokiju, a u sredini veze mesta bi trebalo da zauzmu internacionalac iz Bosne i Hercegovine Anel Hadžić, odnosno nešto defanzivniji Mate Patkaj. Uz već pomenuti tandem Lazović- Henti u napadu, nema dileme da se radi o veoma čvrstoj i borbenoj ekipi. A pred Partizanom je ozbiljna prepreka.

VIDEOTON (4-4-2): Kovačik - Nego, Juhaš, Fiola, Stopira - Geresi, Patkaj, Hadžić, Solnoki - Lazović, Henti.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar