Inter, Valensija i trampa od 60.000.000 evra!

U glavnim ulogama Žofri Kondogbija i Žoao Kanselo!

Fudbal 18.08.2017 | 14:00
Inter, Valensija i trampa od 60.000.000 evra!
Nismo često svedoci da dva kluba trampe fudbalere u modernom fudbalu, pa je zato posao Intera i Valensije koji je večeras konačno zaključen posle dugih letnjih pregovora izuzetno zanimljiv.

On bi mogao da reši probleme obe ekipe, a na prvu loptu reklo bi se da su Milanezi bolje prošli u celoj priči, jer su dobili kvalitetnog desnog beka, reprezentativca Portugalije. Dakle, Žoao Kanselo (23) seli se na jednogodišnju pozajmicu na "Đuzepe Meacu" sa pravom otkupa za 35.000.000 evra sledećeg leta.

Time će Inter staviti tačku na potragu za desnim bekom, koji je bio prioritet za novu upravu i transfer gurua Valtera Sabatinija, a za samopouzdanje navijača Neroazura je podatak da su doveli fudbalera kojeg je tokom leta i Juventus takođe želeo u svojim redovima. Mada je utisak da bi ga Stara dama dovela, da je to zaista htela...

Istovremeno, prema dogovoru dva kluba na Mestalju će se preseliti Žofri Kondogbija(24). Posle dvogodišnjeg tavorenja u Milanu i ogromne stagnacije u dresu Neroazura nekadašnji vezista Monaka i reprezentacije Francuske dobio je šansu da oživi karijeru u španskoj Primeri.

Na njegovom dolasku na Mestalju insisitrao je lično novi trener Valensije Marselno Toral, a ukoliko Kondogbija zadovolji na pozajmici u dresu nekadašnjeg šampiona Španije, Slepi miševi će imati mogućnost da ga otkupe narednog leta za sumu od 25.000.000 evra.

To je znatno manje od 36.000.000, koliko ga je Inter platio Monaku pre tačno dve godine. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar