Pogba objašnjava: Zbog ovoga je lakše uz Matića...

Već posle dva zvanična meča može da se vidi da je Žoze Murinjo napravio sjajan posao kada je od Čelsija "ukrao" Nemanju Matića. To osete i drugi njegovi fudbaleri. . .

Fudbal 18.08.2017 | 12:00
Pogba objašnjava: Zbog ovoga je lakše uz Matića...
Mnogi su se čudili odluci Žozea Murinja da njegova "meta" u toku ovog prelaznog roka budeNemanja Matić, fudbaler koji je u kasnim dvadesetim i za koga je potrebno ponuditi čak 40 miliona funti kako biste ga načinii vašim, ali...

Skepticizam već posle dve zvanične utakmice u "crvenom" i ne postoji više.

Nemanja Matić je "ukrao šou" ostalim pojačanjima u mečevima protiv Real Madrida (1:2) i Vest Hema (4:0), iako nije postigao gol...

Već je vidljivo da Mančester junajted deluje balansiranije i kompaktnije na sredini terena, a uticaj Nemanje Matića odrazio se, kako se i očekivalo, na još neke fudbalere, pa se već sada može reći da je Pol Pogba na tragu onog "fudbalera od sto miliona evra".

Francuz je postigao gol u pobedi nad "čekićarima" i objasnio je zbog čega mu je lakše kada je i Nemanja Matić na terenu uz njega i šta to znači za njegovu igru.

"Na utakmici protiv Vest Hema, Matić je bio iza mene i stoga sam više mogao da razmišljam o ofanzivi. Bolje se osećam kada igram tako, ali sve zavisi od toga šta menadžer želi".

Murinjo svakako želi da svaki njegov fudbaler igra na najvišem nivou, a verovatno ćemo u nekim drugim mečevima videti i Pogbu u defanzivnijoj ulozi, možda i u ofanzivnijoj kada je uz Nemanju Matića i Ander Erera, koji nije nastupio proteklog vikenda.

"Uvek imam samopouzdanja. Dajem sve od sebe i sada sam se bolje adaptirao Premijer ligi, a daleko bolje poznajem i svoj tim. Kada je to tako - lakše i igraš, postaje bolji, imaš drugačiji osećaj. Videli ste na meču protiv Vest Hema kako smo se odlično slagali i igrali jedan za drugoga", zaključio je Pol Pogba koji je rekao i da ne razmišlja o "ceni" koja je prilepljena na njega pošto više nije najskuplji fudbaler sveta (to je postao Nejmar koji je prešao u PSŽ za 222 miliona evra).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar