SLS: Zvezda odmara od Krasnodara do Partizana!

Meč Borac - Zvezda odložen zbog stanja terena u Čačku! Nova travnata podloga još nije u stanju prihvatljivom za igranje, pa će umesto 20. avgusta, duel biti odigran u prvom slobodnom terminu.

Fudbal 17.08.2017 | 11:45
SLS: Zvezda odmara od Krasnodara do Partizana!
Utakmica šestog kola Super lige Srbije između čačanskog Borca i Crvene zvezde, prvobitno zakazana za nedelju 20. avgust 2017.godine, odložena je zbog stanja nove travnate podloge na stadionu u Čačku.

“Na osnovu izveštaja nadležne komisije koja je izvršila pregled stadiona FK Borac i konstatovala da nova travnata podloga još uvek nije u stanju koje je prihvatljivo za igranje utakmica Super lige Srbije, doneta je odluka o odlaganju utakmice 6.kola između FK Borac i FK Crvena zvezda. Konstatovano je da bi zbog nepodobne travnate podloge moglo doći do povređivanja igrača oba tima“, navodi se u saopštenju na sajtu Superlige.

Odložena utakmica biće odigrana u novom, prvom slobodnom terminu, koji će biti naknadno utvrđen u zavisnosti od uspeha Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Crveno-beli sutra igraju u Krasnodaru protiv istoimenog tima prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope, a nakon odlaganja ove utakmice imaće više vremena za pripremu revanša sa ruskim timom koji je na programu 24. avgusta u Beogradu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar