Transferi u seriji...!

Baka pokrenuo dominoefekat, Kalinić konačno u Milanu, u Firenci ga menja Čolito! Dogovoreni svi detalji transfera, dvojica napadača večeras ili ujutro na lekarskim pregledima.

Fudbal 17.08.2017 | 23:30
Transferi u seriji...!
Dugo se čekao rasplet oko Karlosa Bake, Nikole Kalinića i Đovanija Simeonea i konačno je danas cela priča odblokirana. Baka se preselio u Viljareal, Kalinić stiže u Milan, aSimeone u Fjorentinu.

Čekao se prelazak Kolumbijca na Madrigal, pa da počne dominoefekat i da Kalinićzauzme njegovo mesto na San Siru, a Argentinac njegovo u Firenci.

Kako javljaju italijanski mediji, Milan je konačno postigao sporazum oko prelaska NikoleKalinića. Posle višenedeljnih, pa i višemesečnih pregovora sa Violom, Rosoneri su došli do dogovora. Ljubičastima će pripasti 25.000.000 evra na ime obeštećenje bez bonusa. Podsetimo. Milan je na početku nudio 20.000.000 evra i bonuse, Fjorentina je tražila 30.000.000 evra. Našli su se na sredini...

Kalinić će potpisati ugovor na četiri godine vredan 3.000.000 evra po sezoni uz određene bonuse vezane za individualni i timski učinak. On se večeras ili sutra ujutro očekuje na lekarskim pregledima u Milanu posle čega sledi potpis ugovora i promocija. Već je ispraznio ormarić u svlačionici Fjorentine, pozdravio se sa saigračima i krenuo put Milana. Moguće je da se nađe u timu već narednog vikenda protiv Krotonea.

Njegovo mesto u Fjorentini će zauzeti mladi argentinski napadač Đovani Simeone, sin Atletikovog trenera Dijega Simeonea. Popularni Čolito je juče odradio poslednji trening u Đenovi i oprostio se od kluba sa Marasija. Viola će Grifonima paltiti 15.000.000 evra za obeštećenje plus dodatnih 3.000.000 evra kroz eventualne bonuse. Poput Kalinića, iSimeone se večeras ili sutra ujutro očekuje na lekarskim pregledima u Firenci. ZaSimeonea je bio zainteresovan i Torino, ali je ponuda Viole bila primamljivija za 22-godišnjeg Argentinca koji je prethodne sezone dao 12 golova u Seriji A.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar