LE: Videoton u Beogradu...

Da pokažemo da je naša odbrana bolja od Partizanovog napada! „Nikolić nam je skrenuo pažnju na Đurđevića i Tavambu, ali se nadam da ćemo naredni petak dočekati na žrebu za grupnu fazu Lige Evrope“, kaže Atila Fiola.

Fudbal 17.08.2017 | 09:15
LE: Videoton u Beogradu...
Videoton je došao samo s jednim ciljem - da sačuva mrežu mirnom.

To je plan ekipe Marka Nikolića, koji je malo iza podneva doveo ekspediciju mađarskog predstavnika u Beograd, s namerom da u četvrtak, na njemu savršenom poznatom terenu, odoli Partizanu i tako stekne dobru polaznu osnovu pred revanš u Felčutu za osam dana.

„Naša prva želja je da sprečimo domaćina da postigne gol. Otkako sam se vratio na teren, to je postao naš zaštitni znak, jer smo sve tri utakmice koje sam igrao posle povrede kolena završili s mirnom mrežom“, podseća Atila Fiola, štoper, po potrebi desni bek Videotona, koji je s njim u startnih 11 izdržao protiv Mezokovesda (2:0) i Debrecina (1:0) u prvenstvu, odnosui Bordoa u prethodnom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Sad će naspram sebe imati Uroša Đurđevića, prvog strelca Superlige iz minule sezone iLeandrea Tavambu koji daje golove na početku ove.

„Marko Nikolić nam je skrenuo pažnju na njih dvojicu. Odlični su napadači. Analizirali smo ih. Da bismo ih zaustavili potrebno je da ispunimo sve zahteve našeg trenera. Stručnjaci kažu da je najveća snaga Partizana u ofanzivi, a mi želimo da pokažemo nešto drugo: da naša odbrana nije slabija od napadačke linije domaćina“.

Reprezentativac Mađarske je uveren da njegov tim može da izbaci još jednog favorita. I zna kako.

„Na ovom nivou takmičenja, jedan gol u gostima dosta znači. Pogledajte naš dvomeč sa Bordoom. Prošli smo zahvaljujući pogotku u Francuskoj. Nadam se istom scenariju. Partizan je težak rival skoro kao Bordo. Neki kažu 'ako ste izabacili Žirondince, morate i Partizan'. Da se razumemo, naš naredni rival je bar jednako dobar kao onaj iz prethodne runde. Jedina šansa da prođemo je da odigramo na istom nivou. Možda i bolje. Nadam se da ćemo sledeći petak dočekati na žrebu za grupnu fazu Lige Evrope“, optimista je Atila Fiola, u izjavi za Nemzetisport.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Crni

17.08.2017 07:25

Ksd budete imali more izbaciti cete partizan.

ODGOVORITE