Saša Lukić predstavljen u Levanteu

Lukić uzeo 20 kao u Partizanu: Dobio sam šansu da igram s najboljima na svetu! „Spreman sam da debitujem već u prvom kolu“, kaže novi vezista Levantea.

Fudbal 17.08.2017 | 10:45
Saša Lukić predstavljen u Levanteu
Počela je nova etapa u karijeri Saše Lukića.

Doskorašnji mladi reprezentativac Srbije, kao što je i najavljeno, predstavljen je kao pojčanje Levantea, stigavši iz Torina, u sklopu pozajmice do kraja sezone.

Odmah je najavio da je spreman da se stavi na raspolaganje šefu struke Huanu Munizu, jednom od najzaslužnjih što se klub iz Valensije vratio u Primeru, posle jednogodišnjeg odsustva.

„Trener i saigrači su me lepo prihvatili, spreman sam za debi već u prvom kolu“, puca od samopouzdanja nekadašnji član Partizana.

Levante prvi meč u novoj sezoni igra u ponedeljak, protiv Viljareala.

Objasnio je razloge zbog kojih je prihvatio poziv da napusti Italiju, iako je imao solidna izdanja u prvoj sezoni u Torinu.

„Otkako sam počeo da igram fudbal, želja mi je bila da se odmerim s najboljim ekipama sveta. Ovde, u Levanteu, dobiću tu priliku. Daću sve od sebe kako bih ljudima koji su verovali u moje kvalitete uzvratio na poverenju i želji da me angažuju“.

Saša je, kao i dok je bio u Partizanu, odbrao da na poleđini dresa nosi broj 20.

„Kako bih se što bolje prilagodio, odmah ću početi da učim španski, važno je da budem u kontaktu sa saigračima i članovima stručnog štaba. Mogu da igram na tri pozicije na sredini terena, međutim, šta god trener bude tražio od mene, tu sam da ispunim. Ovde se već osećam voljenim. Pratio sam Levante i želja mi je da pomognem timu i klubu bogate istorije. Moji prioriteti nisu lični, nego klupski uspesi“, dopunio je Lukić, koga je dočekao član Upravnog odbora Migel Anhel Ruiz rečima „Saša, nadamo se da ćeš se u Levanteu osećati prijatno i da ćeš u ovom klubu ostvariti uspele na ličnom i timskom planu“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar