Kutinjo je završio epizodu u Liverpulu!

Dembele počeo da pakuje stvari! Sve će biti gotovo u narednih nekoliko dana.

Fudbal 17.08.2017 | 20:00
Kutinjo je završio epizodu u Liverpulu!
Cena još nije dogovorena, ali transferi će se desiti uprkos protivljenu Liverpula i Borusije Dortmund. Barselona će u narednih nekoliko dana završiti transfere Filipea Kutinja i Usmana Dembelea.

Još se ne zna koliko će Katalonci na kraju platiti za dvojicu ofanzivaca, ali nema nikakave dileme da će obojica koštati preko 100.000.000 evra i da će Barsa na njih dvojicu potrošiti sav novac zarađen od Nejmarove prodaje. Čak će morati i da doplati.

Liverpul i Borusija su pokušavali pritiskom na svoje zvezde da stopiraju transfere, ali Barsin zov je bio jači pa su Kutinjo i Dembele čvrsto rešili da po svaku cenu pređu na Kamp Nou. Prema pisanju katalonskih medija, Kutinjo je jasno stavio do znanja čelnicima Liverpula i Jirgenu Klopu da više nema nameru da igra za njih i da je odigrao svoje poslednje minute u timu Redsa. Zbog toga nije ni bio u konkurenciji za mečeve protiv Votforda i Hofenhajma.

Slična situacija je i sa Dembeleom. Nemački paparaci su ga juče uhvatili kako iznosi stvari iz kuće  i sprema se za selidbu. On već danima ne trenira sa Milionerima i čeka zeleno svetlo iz kluba za prelazak u Kataloniju. Problem je cena, s obzirom da Borusija traži 150.000.000 evra (uključujući bonuse) što Barsa ne želi da plati i drži Di Mariju u rezervi kao alternativu.

Uprkos ljutnji i protivljenju iz Nemačke i Engleske, Barsa će pobediti u ove dve bitke i najverovatnije u narednih sedam dana promovisati Dembelea i Kutinja kao najveća pojačanja ovog leta.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar