LE - Igor Šalimov: Zvezdina serija nas ne brine!

"Osam utakmica Zvezde bez poraza? Ne brine nas to", istakao je trener Krasnodara na konferenciji za medije uoči utakmice sa Zvezdom.  Loše vesti iz Krasnodara: Najbolji strelac Rusije može da igra protiv Zvezde! „Smolov je počeo da trenira u grupi, noga mu ne predstavlja problem, potpuno se oporavio od povrede i moguće je da će se naći na klupi za rezervne igrače“, kaže Igor Šalimov.

Fudbal 17.08.2017 | 08:45
LE - Igor Šalimov: Zvezdina serija nas ne brine!
Igor Šalimov sa puno optimizma dočekuje duel sa Crvenom zvezdom u plej-ofu za Ligu Evrope. Trener Krasnodara rekao je dan pred prvi meč u Rusiji da njegovu ekipu ne brine pobednička serija Beograđana i dodao da se svaka serija na kraju završi.

"Osam utakmica Zvezde bez poraza? Ne brine nas to, i Amkar je bio u seriji bez postignutog gola, pa je postigao gol protiv nas. Sve serije se na kraju završe. Mi se mirno pripremamo za meč, momci su se oporavili. Imali smo tri dana, što je sasvim dovoljno, tri dana su nama kao nedeljni ciklus. To je bilo dovoljno", rekao je Šelimov na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Krasnodara dočekaće sutra Crvenu zvezdu u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evropa. Utakmica se igra od 19.00.

Šalimov je naveo da se njegova ekipa za predstojeći meč pripremala kao i za svaki drugi.

"Mi se podjednako spremamo za sve utakmice. U mečevima Lige Evropa, naravno, detaljnije proučavamo protivnika. Važno nam je u kojoj formaciji igraju, kako su im raspoređeni igrači. Još ne možemo posebno da izdvojimo nekoga ko je opasan. Pripremamo se mirno, kao i obično", rekao je trener Krasnodara.

Loše vesti iz Krasnodara: Najbolji strelac Rusije može da igra protiv Zvezde! „Smolov je počeo da trenira u grupi, noga mu ne predstavlja problem, potpuno se oporavio od povrede i moguće je da će se naći na klupi za rezervne igrače“, kaže Igor Šalimov.

Krasnodar je spreman za Crvenu zvezde, koju će sutra od 19 časova po našem vremenu ugostiti na svom velelepnom stadionu, a poslednje vesti koje stižu iz Rusije nisu nimalo prijatne za navijače crveno-belih.

Najbolji strelac ruskog prvenstva iz poslednje dve sezone, Fedor Smolov, biće u kombinaciji za tim Igora Šalimova u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope.

„Smolov je počeo da trenira u grupi, noga mu ne predstavlja problem, potpuno se oporavio od povrede i moguće je da će se naći na klupi za rezervne igrače. Crvena zvezda je sada u seriji pobeda, ali svemu dođe kraj. Mirno smo se pripremili za ovaj meč, tri dana su bila dovoljna, podjednako smo spremni za sve utakmice. Ne bih mogao da izdvojim nekog iz protivničkog tima, svi su podjednako opasni“, rekao je Šalimov pred sutrašnju utakmicu.

Krasnodar je na petom mestu ruske Premijer lige, ali tu još ima dovoljno vremena za konačne procene, dok u Ligi Evrope neće biti popravnog.

„Ime Crvene zvezde je veliko, dobro znam šta je ovaj tim osvojio. U takvim kolektivima ima veliki broj kvalitetnih igrača, ali naši momci znaju kako da im se suprotstave. Sve naše protivnike tretiramo na isti način“, dodao je Šalimov.

Smolov je prošle sezone postigao 18 golova u Premijer ligi, a u pretprošloj 20. Kada se u obzir uzmu sva takmičenja u prethodne dve sezone dao je 48 golova na 75 mečeva.

Revanš se igra 24. avgusta u Beogradu.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar