"Biće 0:1 - Mi smo Zvezda i ne plašimo se nikoga!"

Crveno-beli su bili raspoloženi pred put za Rusiju, gde će pokušati da ostvare što bolji rezultat protiv Krasnodara.

Fudbal 17.08.2017 | 08:15
"Biće 0:1 - Mi smo Zvezda i ne plašimo se nikoga!"
Krilo Crvene zvezde Slavoljub Srnić izjavio je da jedva čeka duel sa doskorašnjim saigračem Mihailom Ristićem i da se nada pobedi od 1:0 u Krasnodaru, u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Očekujem 0:1. Ne moram da budem strelac, neka bude asistencija. Biće mi čudno da igram protiv Ristića, jer smo do juče igrali zajedno. Želim mu da počne utakmicu", rekao je Srnić uz osmeh, pre polaska za Rusiju.

"Ovaj put i nije dug, ako se setimo Irtiša i Kazahstana. Krasnodar je prošle sezone daleko dogurao u Ligi Evrope, poslednji njihovi rezultati u ruskom prvenstvu nisu merilo. Biće to težak meč".

Srnić je naglasio da je stadion Krasnodara fascinantan i da jedva čeka da zaigra tamo.

Marko Gobeljić veruje da je posle 10 godina vreme da Zvezda ponovo uđe u grupnu fazu Lige Evrope.

"Dugo ovo čekamo. Krasnodar je ozbiljan protivnik, ali ako odigramo kao u prošlom kolu protiv Sparte, imamo velike šanse za prolaz".

Gobeljić ističe da bi gol ili dva u Krasnodaru bili veliki korak ka eliminaciji ruskog tima.

"Takav rasplet bi nas pogurao da u revanšu pred našim navijačima potvrdimo prolaz. Mi smi Zvezda i ne plašimo se nikog", zaključio je Gobeljić.

Utakmica se igra u četvrtak od 19.00 uz direktan prenos na RTS i Areni sport 1.

Trener Vladan Milojević na put je poveo dvojicu golmana i 18 igrača, osim povređenog Branka Jovičića. Sa ekipom su i Milan Rodić i Rikardinjo, koji su prethodnih dana bili povređeni.

Među putnicima na čarter letu su predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela...

Revanš je zakazan za 24. avgust na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar