Lepa Brena ima novu snajku

Stefan Živojinović i Katarina Živković odnedavno su u ljubavnoj vezi, saznaje Kurir. Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića smuvao je pevačicu pre mesec dana, ali to oboje kriju od javnosti.

Zabava 16.08.2017 | 13:11
Lepa Brena ima novu snajku
Prema saznanjima Kurira, Stefan i Kaća intenzivno su se dopisivali mesecima, a sredinom jula su počeli da se zabavljaju.

''Upoznali su se još pre nekoliko godina i uglavnom su se viđali kao prijatelji. Pre dve godine paparaci su ih prvi put uhvatili zajedno na splavu, s njima su bili i Stefanov brat Viktor i njegova devojka Aleksandra Prijović, s kojom je Kaća tada bila na turneji po Australiji.

Od tada su se povremeno sretali, ali ništa nije bilo između njih dvoje, sve do pre dva meseca, kada je Stefan počeo da joj šalje ljubavne poruke! Ona je u početku mislila da se šali s njom, ali se ispostavilo da je bio iskren i da se stvarno zaljubio u nju'', priča izvor blizak Živkovićevoj.

Posle nekoliko nedelja dopisivanja preko poruka, pevačica i njen novopečeni kolega su se sreli.

''Kaća mi je samo rekla da joj prija Stefanovo udvaranje i da će se videti s njim. Od tog susreta je veoma tajanstvena jer on ne želi da javnost zna da ima devojku, zbog muzičke karijere koju je nedavno započeo i obožavateljki, kojih ima sve više. I Kaća je odlučila da ćuti o tome jer se više puta opekla kada je govorila o momcima s kojima se zabavljala'', zaključuje izvor.



Pevačica demantuje navode medija:
 
''Niste jedini koji me pitate za to. Pretpostavljam da nas povezuju jer se dugo družimo, ali mi smo samo prijatelji'', pravdala se pevačica, a njen novi dečko nije odgovarao na pozive.

Slab na pevačice

Pre nego što je postao pevač, Stefan je bio medijski eksponiran, kako zbog majke Lepe Brene, tako i zbog ljubavi s Nadicom Ademov.

Živojinović i zvezda „Granda“ smuvali su se sredinom prošle godine i bili su zajedno nekoliko meseci, nakon čega je pevačica uplovila u vezu s Daliborom Stanojevićem, koji je od nje stariji 20 godina i ima troje dece. Stefan je zatim pola godine bio u ljubavi s manekenkom Doroteom Radenković.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

audi

17.08.2017 15:18

Dinastija,nezna se ko koga.

ODGOVORITE