LE - Promjene za Videoton: Stojke i Đuka?!

Miroslav Đukić očigledno će i za meč sa Videotonom morati da pravi rezove u ekipi. Đurđević se oporavio, a golman Stojković se vratio spreman.

Fudbal 16.08.2017 | 16:00
LE - Promjene za Videoton: Stojke i Đuka?!
Partizan je u derbiju protiv Vojvodine igrao u izmenjenom sastavu u odnosu na prethodne utakmice. S tim u vezi nameće se pitanje s kojim timom će crno-beli izaći na megdan Videotonu u plej-ofu za Ligu Evrope.

Trener Miroslav Đukić će, očigledno, i za Mađare morati da menja početnu postavu.

Nebojša Kosović zbog povrede sigurno neće biti u postavi protiv Videotona u Beogradu, ali će se u tim vratiti Uroš Đurđević.

Dobre vesti stižu iz "Zemunela", gde je mladi napadač u utorak odradio trening i procena je da će biti spreman da u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope pomogne saigračima.

Ali...

Razlog za brigu navijača Partizana po pitanju najboljeg strelca i te kako postoji. Sve je izvesnije da će Đurđević posle Videotona napustiti redove šampiona Srbije i ponovo se oprobati u inostranstvu. Najozbiljniji kandidat da dovede napadača Partizana je, kao što se u spominjalo, Olimpijakos.

Odlazak Đurđevića značio bi i odlazak trećeg bitnog igrača iz šampionske generacije. "Valjak" bi tako za manje od mesec dana ostao bez ubitačnog golgeterskog tandema, jer je Leonardo još ranije otišao u Al Ahli. Prvi je Humsku, odmah po završetku prošle sezone, napustio štoper Nikola Milenković.

Filip Kljajić i Lazar Ćirković su "ispali" iz 11 i teško da će se u četvrtak vratiti. Ali, pitanje je da li će među stativama biti i Marko Jovičić, mladi golman koji je protiv Vojvodine dobio šansu.

Veće su šanse da se opet preseli na klupu.

U utorak se u Partizan vratio Vladimir Stojković i verovatno će reprezentativna "jedinica" odmah dobiti priliku.

Enigma je i Everton... 

Činjenica je da Brazilac vuče "sitnu" povredu i da se na nju požalio na treningu pred utakmicu sa Vojvodinom, tako da je Đukić šansu dao Milanu Radinu. Međutim, isto tako, Everton od početka sezone ne igra na nivou koji se od njega od čekuje, dok je Radin sasvim korektno iskoristio priliku protiv Novosađana.

Nastupi oba Miletića, Vulićevića, Ostojića, Jevtovića, Sume i Jankovića ne bi trebalo da budu dovedeni u pitanje. U tom slučaju, Leandre Tavamba bi mogao da predstalja drugog napadača ili rezervistu, ako priliku dobije Danilo Pantić ili neko drugi iz veznog reda.

Bilo kako bilo, Partizan do utakmice sa Videotonom ima još da trenira, a poslednju reč daće trener Đukić. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar