Jokanov Fulam doveo dva pojačanja!

Jokan doveo Portugalca za 9. 000. 000 evra i Liverpulovu nadu.

Fudbal 17.08.2017 | 11:00
Jokanov Fulam doveo dva pojačanja!
Konačno lepe vesti za Slavišu Jokanovića. Uprava Fulama se bacila na posao i dovela dva zvučna pojačanja za prilike u Čempionšipu.

Liverpulova mlada nada Šeji Odžo će nositi dres Fulama u narednih godinu dana kao pozajmljen igrač. Mladi ofanzivac je danas stigao na lekarske preglede na Krejven Kotidž i uskoro će se pridružiti novim saigračima.

Još veće pojačanje za Jokanovićev tim je portugalski napadač Rui Fonte. On dolazi iz Brage za sumu od 9.125.000 evra pošto su dva kluba danas postigli konačan sporazum oko cene. Fonte je bivši mladi reprezentativac Portugalije, ima 27 godina i u prethodnoj sezoni je postigao 10 prvenstvenih golova za Bragu.

On se vraća u London s obzirom da je na početku karijere bio član Arsenala i Kristal Palasa. Arsenal ga je doveo iz lisabonskog Sportinga kao talentovanog tinejdžera 2007. godine i prosledio ga u Kristal Palas na pozajmicu. Međutim, nije mu se posrećilo u Engleskoj i vratio se u Sporting koji ga je pozajmljivao Setubalu i Espanjolu koji ga je otkupio. Ali ni u Kataloniji nije ostavio dobar utisak, pa je posle toga igrao u Benfiki, Belenensesu i Bragi koja ga je otkupila od Benfike 2016. godine. Na Munisipalu je oživeo karijeru i obezbedio povratak na Ostrvo.

Fonte je najskuplje pojačanje Jokanovićevog tima ovog leta, a prethodno je doveden i francuski napadač Abubakar Kamara za 6.000.000 evra iz Amijena.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar