Lepa Brena ruši zidove zbog sina

Lepa Brena renovira vilu na Bežanijskoj kosi na nagovor sina Viktora Živojinovića.

Zabava 15.08.2017 | 09:15
Lepa Brena ruši zidove zbog sina
Najveća zvezda bivše Jugoslavije priprema se za radove u prostranom domu jer je njen mlađi naslednik odlučio da se odvoji od porodice i počne da živi sam. Ali ne bi da ode daleko od roditelja, pa će Brena i Boba porušiti zidove i Viktoru napraviti stan u vili sa posebnim ulazom.



''Viktor je dosta sazreo i postao pravi muškarac. Ne želi više da bude tretiran kao dete koje svi maze i paze. Rešio je da se osamostali. Za početak se izjasnio da neće više da živi s mamom i tatom, ali da ne želi da odlazi od njih. Zato je predložio da naprave poseban životni prostor za njega, koji će imati zaseban ulaz. Brena i Boba su se složili s tom idejom'', kaže izvor i dodaje:

''Do kraja leta bi trebalo da angažuju majstore za radove, a kada se sve završi, Viktor će po svom ukusu preurediti enterijer, a možda će čak taj deo prepustiti mami, koja je oduvek imala dobar stil. S obzirom na to da je Viktor student i da još nema svoja primanja, pevačica i nekadašnji teniser će sve to isfinansirati'', otkriva izvor i dodaje da je najmlađi član porodice Živojinović odavno spreman na odvajanje od roditelja.

''Otkako je Viktor krenuo na dijetu, sam sprema hranu. Naučio je da kuva, sa tatom i bratom Stefanom redovno ide u nabavku na pijacu, tako da mu taj deo neće biti problem. I dok je bio mlađi, uvek se motao po kuhinji i spremao, pogotovo kada su mu roditelji danima bili odsutni od kuće. Sada kada ima i devojku biće mu lakše da sa njom uživa nasamo nego u kući punoj ljudi'', završava izvor.

Viktor je ranije govorio da voli kada su svi porodično na okupu, ali da bi voleo da živi sam.



Hoće da bude maneken

Viktor Živojinović se prepolovio! Uprkos tome što je za nekoliko meseci smršao više od 45 kilograma, on se iz dana u dan sve više topi. Na kraju će postati maneken ili foto-model, s obzirom na to da je uporan da smrša još dvadesetak kilograma.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ZANKA

15.08.2017 08:53

Ma,mislim stvarno....

ODGOVORITE