Kralj atletike lumpovao pred trku!

Britanski tabloid "San" objavio fotografije na kojima se vidi kako se Usein Bolt provodi pred finalni nastup na Svetskom prvenstvu u Londonu.

Ostali sportovi 15.08.2017 | 18:30
Kralj atletike lumpovao pred trku!
Usein Bolt je pomerio granice atletike i svoje ime uklesao u istoriju "kraljice sporta". Oprostio se u Londonu od aktivnog bavljenja atletikom, iako je njegov nastup na Svetskog prvenstvu bio razočaravajući i tužan, pre svega.

Dok se ceo svet bavi zaostavštinom Useina Bolta, njegovim emotivnim oproštajem u Londonu, dotle se engleski tabloid "San" bavi nekom drugom temom u vezi sa Jamajčaninom.

"San" je došao u posed i objavio snimak i fotografije Bolta kako se provodi na žurci baš pred svoju poslednju trku u karijeri, štafeti 4x100 metara, koja se po njega i Jamajku završila katastrofalno.

Prema tvrdnjama prisutnih na žurci, Bolt je pijuckao rum i konjak i ostao je na zabavi do ranih jutarnjih časova.

Igrao je sa devojkama, a jednu je, tvrde očevici, ljubio. 

Najbrži čovek na planeti osvojio je tek bronzanu medalju u finalnoj trci na 100 metara, od 200 metara je odustao, a štafeta Jamajke je ostala bez plasmana i medalje, jer se upravo Bolt povredio i pao je na stazu.

Bolt je na zabavu u zapadni London stigao iz vrlo ličnog razloga - kako bi odao počast svom prijatelju koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Džermejn Mejson je bio Boltov prijatelj iz detinjstva sa Jamajke, skakač u vis koji je 2008. osvojio srebrnu medalju za Veliku Britaniju. 

Poginuo je u aprilu na svom motoru kada se vraćao iz izlaska sa Boltom i još nekoliko prijatelja.

Njegova smrt je veoma pogodila Bolta, a zbog tuge za prijateljem nedeljama nije trenirao.

"Bilo mi je mnogo teško. Psihički nisam bio spreman da treniram gotovo tri nedelja posle toga. Morao sam da uzmem pauzu i da se priberem. Takve situacije su teške, ali morao sam da se okrenem životu i znam da bi moj prijatelj želeo da izađem na stazu i dam sve od sebe", govorio je tada Bolt.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar