Suzana za dlaku izbjegla zatvor!

Voditeljka Suzana Mančić otvorila je svoju dušu i ispričala sve o nemilom događaju koji se dogodio u Grčkoj.

Srbija 14.08.2017 | 16:10
Suzana za dlaku izbjegla zatvor!
Suzana je rešila deo odmora da provede sa svojim dragim Simeonom Ocomokosom u Grčkoj, a ona se u ovu državu uputila svojim automobilom.

Mančićeva je tokom puta prekoračila brzinu, što svakako promaklo grčkoj policiji, koja je zaustavila Mančićevu i nastavila dalji proces.

"Tražio mi je dokumente i rekao da će mi oduzeti dozvolu i da ću biti privedena u stanicu. Nije mi bilo svejedno, ali sam pozvala Simeona i on je preko telefona 'peglao' tu situaciju. Privedena sam u stanicu, određena mi je novčana kazna koju sam odmah platila. Za dlaku sam izbegla zatvor", izjavila je Suzana za magazin "Glorija". 

Pored toga što je umalo završila u zatvoru, Suzana je na putu doživela još jedan maler, te je ostala bez goriva i morala da stopira nasred autoputa.

(Alo.rs)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

LAKA

14.08.2017 14:12

UH, JEST MI JE ŽAO, LUJKARA I SPONZORUŠA

ODGOVORITE
Name

Savan

14.08.2017 14:21

Talent ostati bez goriva mozda nema para dajoj pomognemo

ODGOVORITE
Name

pero

14.08.2017 16:21

Pa ona treba na psihijatriju a ne u zatvor

ODGOVORITE
Name

Tiho

14.08.2017 16:59

KAKO BI ZNALI BEZ IZMISLJOTINA DA SI BILA U GRCKOJ, DA SI IDPROSILA AUTO, DA NEMAS NOVCA ZA GIRIVI.PI MISLIS LI TI PROSTITUTKO DA MI NEMAMO DRUGIH PROBLEMA.DA SI OSTALA U ZATCORU DOZIVOTNO.BJEDNICE PLACAS STAMPI SVOJE LAZI SAMO DA BI TE PRIKAZALI SA NEKIM ORONULIM CICOM.A KAKO SI TI ORONULA SAMO TE SMINKA DRZI KAO ARMATURA BETON.SKLONI SE VISE SA TV FUKSO.OVAKVE UGASISE HPIY TV.PAROVI,RUZICA, VESNA,KALUDERICKA SAPUNICA,LUDA LAKICEVIC I ONA NADUVANA JELENA.IMA DALJINSKI PA PROMJENI KANAL,ALI JADA TI MANCKICKA I NA TOM KANALU.UGASITE SVE TV KUCE SA NACIONALNOM FREKVENCIJOM.SVE SU ZENE DAME,A TI SI NA DNU MULJ

Name

Tomo

15.08.2017 01:05

Bas mi je zao sto nije otisla u zatvor zbog divljanja na cestama imamo tolko smrtni nesreca svak u zatvor ma da je neznam ko

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

15.08.2017 15:09

Strašno lijepa i zgodna žena. Možete joj samo biti zavidni, i zbog izgleda a i zbog novca.

ODGOVORITE