Pronađen veslač Martin Mačković

Srpski veslač Martin Mačković (22) koji je nestao u subotu pre podne u Berlinu, pronađen je u okolini tog grada.

Srbija 14.08.2017 | 14:19
Pronađen veslač Martin Mačković
Kako B92 nezvanično saznaje Martin je pronađen i prebačen u bolnicu.

Njegova sestra Ana Mačković ranije je objavila na društvenim mrežama da se Martin od subote pre podne nikome nije javio.

"Ovo je moj 22-godišnji brat Martin Mačković. Njegova porodica i prijatelji izgubili su svaki kontakt sa njim od subote pre podne. Poslednji put je viđen u Berlinu. Visok je dva metra, ima zelene oči, kratku tamno plavu kosu i u trenutku nestanka delovao je zbunjeno. Ako bilo ko zna nešto o njegovom kretanju ili bilo kakvu relevantnu informaciju o njemu, neka me kontaktira", stoji u postu koji je ranije objavila njegove sestre Ane Mačković.

Po rečima majke, koja se putem društvenih mreža obratila mađarskoj dijaspori u Berlinu, Martin je od subote bio nedostupan na telefon (navodi da ga je razbio), kao i da je deaktivirao svoj Fejsbuk nalog, a prijatelji kažu da je spakovao stvari i trebalo da ide za Budimpeštu. 

Da podsetimo, Martin Mačković je na nedavnom Svetskom prvenstvu (seniori do 23 godine) u Plovdivu osvojio branzanu medalju zajedno sa Viktorom Pivačom u dvojcu bez kormilara.

(B92)

Komentari / 0

Ostavite komentar