„Ta-ta peškiri“ su hit ove godine

Erin Robertson konačno je rešila ženama problem znojenja ispod grudi – peškir koji ide oko vrata i svojim krajevima obuhvata grudi.

Moda i ljepota 14.08.2017 | 13:08
„Ta-ta peškiri“ su hit ove godine

„Bilo da ste u sauni, teretani ili samo leškarite po kući, 'ta-ta peškir' je najbolji i najprijatniji prijatelj vaših grudi“, napisala je američka dizajnerka.
Osim toga, kako kaže, sjajna je stvar za trudnice i dojilje zbog mekog i nežnog materijala, koji može da upija mleko.
Najzanimljivije je je njeno objašnjenje zašto je „morala“ da smisli ovako nešto.

„Živela sam u Los Anđelesu i spremala se za prvi sastanak sa momkom. Kada sam izašla ispod tuša, nisam mogla da prestanem da se znojim – ne zbog činjenice da je u pitanju prvi sastanak, već zato što je moj mali klima-uređaj bio pokvaren, a leto već počelo“, napisala je Erin na Fejsbuku.

„Sve je bilo protiv mene. Pokušala sam sve: ugurala sam peškirić ispod grudi, natapkala sam puder za bebe svuda po sebi, čak sam i obukla majicu i podvukla pod grudi da upije znoj. Peškirić je izgledao vrlo čudno, puder je učinio da izgledam kao krofna, a majica je učinila da se znojim još više.“
„Dok sam sušila kosu, pomislila sam: 'Mora da postoji bolji način da sprečim da mi znoj curi niz stomak!' Zvuči vam poznato?“, navodi dalje Robertsonova.

„Otišla sam na sastanak i sve vreme razmišljala kako da rešim problem...“

Na kraju joj je sinulo, a novi „borac protiv znoja“ je pred vama.

RTS
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

velicine

14.08.2017 21:03

Nemaju oni broja za mene. Grudi, ispod grudi se ne znoje bas toliko. Treba redovno mjenjati grudnjak.Govorim o prirodnim grudima. Da li se silikon brze grije, a teze hladi je mozda pitanje ciji odrgovor je ta-ta - sinonim za goodbye. Licno bih posavjetovala djevojke da ne izidju s tim vani i onda placu da su silovane.

ODGOVORITE