Brčko-Bijeljina: Troje povrijeđeno

Tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 15 časova na putu Brčko - Bijeljina, u mjestu Brezovo polje, potvrđeno je BN televiziji iz Policijske uprave Brčko distrikta.

Republika Srpska 13.08.2017 | 16:12
Brčko-Bijeljina: Troje povrijeđeno
Lica su zadobila lakše povrede, rekli su za BN televiziju u Hitnoj pomoći gdje je povrijeđenima ukazana medicinska pomoć.



U nezgodi su učestvovala dva putnička vozila marke Audi A3 i Alfa Romeo. Policija vrši uviđaj.

(BN televizija)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Zizi

13.08.2017 17:00

Problem je kad podu da preticu nece da se vrate kad vide da ide vozilo is suprotnog smjera nego i dalje voze pa dode do udesa

ODGOVORITE
Name

Direkt

13.08.2017 17:29

Opet? Ne čudi me. Neki iz Srbije pričaju o auto-putu koji bi vodio do Sarajeva, a tamo više Kineza nego Srba. S druge strane put Brčko - Biljeljina bi trebao da bude prioritetniji. To je negdje na pola puta između Banja Luke i Beograda. Taj magistralni putni pravac bi trebao da bude prioritet broj 1 kada su u pitanju bolji politički odnosi Srbije i BiH, dok iz Sarajeva sada idu i Bošnjaci, a dolaze Arapi preko ljeta. Bijeljina je veliki grad koji se pritom sve više razvija, a i Brčko se širi, tu je i Doboj na toj trasi, a Banja Luka i Beograd su dva najbitnija grada. Tu bi mogao i jedan krak do Tuzle i eto dobre konekcije i sa Federacijom.

ODGOVORITE
Name

4s

13.08.2017 21:49

Moze li i muzička zelja