Sinsinati: Janko blizu glavnog žrijeba, poraz Lajovića!

Srpski teniser Janko Tipsarević nadomak je glavnog žreba Mastersa u Sinsinatiju, pošto je u prvom kolu savladao Amerikanca Džona MekNalija 5:7, 6:1, 7:6 (7:5).

Tenis 13.08.2017 | 12:15
Sinsinati: Janko blizu glavnog žrijeba, poraz Lajovića!
Pobeda Janka i podvig Aleksandre! Za mesto u glavnom žrebu Tipsarević će igrati protiv još jednog domaćeg igrača Kristofera Oubanksa, dok će Krunić igrati sa Skjavone.

U veoma uzbudljivom i teškom meču za našeg tenisera, Janko je uspeo da u ključnim trenucima trećeg seta bude bolji, pa je na kraju zasluženo slavio.

Dok čekamo finale Montreala, Sinsinati je već počeo.

Polovično, kada su naši teniseri u pitanju.

Janko Tipsarević nadomak je glavnog žreba Mastersa u Sinsinatiju, pošto je u prvom kolu kvalifikacija savladao Amerkanca Džona MekNalija - 5:7, 6:1, 7:6 (7:5).

Za mesto u glavnom žrebu Tipsarević će igrati protiv još jednog domaćeg igrača Kristofera Oubanksa.

Sa druge strane, Dušan Lajović je neprijatno iznenadio porazom od znatno slabije rangiranog Indijca Ramkumara Ramanathana 6:7 (1:7), 4:6.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić na startu kvalifikacija za turnir u Sinsinatiju iznenadila je favorizovanu Rumunku Soranu Kirsteu i pobedila 6:7 (1:7), 6:3, 6:4!

Za mesto u glavnom žrebu večeras će igrati protiv iskusne Italijanke Frančeske Skjavone. Turnir u Sinsinatiju, kada je WTA tur u pitanju, igra se za nagradni fond od 2.536.154 dolara, a titulu brani Karolina Pliškova.

Masters u Sinsinatiju, poslednji pred US Open, igra se za ukupni nagradni fond od 4.973.120 dolara, a titulu brani Marin Čilić.

Prošlogodišnji finalista Endi Marej otkazao je učešće, kao i Novak Đoković i Sten Vavrinka, pa se tako u Ohaju očekuje direktna borba između Rafaela Nadala i Rodžera Federera za povratak na prvo mesto na ATP listi.

Masters u Sinsinatiju igra se za ukupni nagradni fond od 4.973.120 dolara.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar