Federer i Voznijacki u finalu Montreala i Toronta!

Voznijacki u finalu Rodžers kupa u Torontu! Danska teniserka Karolina Voznijacki plasirala se u finale Rodžers kupa u Torontu pošto je pobedila američku teniserku Sloun Stivens nakon dva seta, 6,2, 6:3. Federer u finalu za nastavak neverovatnog niza! Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u finale Mastersa u Montrealu pošto je u polufinalu savladao Robina Hasea sa 6:3, 7:6.  

Tenis 13.08.2017 | 00:32
Federer i Voznijacki u finalu Montreala i Toronta!
Federer je tako nastavio uspešnu sezonu i još nije izgubio nijedan meč ove godine na Grend Slemu i Mastersu.

Treći teniser sveta je lako dobio prvi set za razliku od drugog, gde je Hase namučio Švajcarca.

Federer je vodio sa 4:1, ali je Hase uspeo da preokrene na 5:4, da bi Federe na kraju useo da osvoji ovaj set i zabeleži pobedu. 

Rodžer će se u finalu boriti protiv Šapovalova ili ASleksandra Zvezreva. 

Legendarni Švajcarac nastavio je put ka novom trofeju u 2017. godini, odnosno 27. peharu sa turnira iz Masters 1000 kategorije.

Voznijacki u finalu Rodžers kupa u Torontu! Danska teniserka Karolina Voznijacki plasirala se u finale Rodžers kupa u Torontu pošto je pobedila američku teniserku Sloun Stivens nakon dva seta, 6,2, 6:3.

Voznijacki, šesta teniserka sveta, u prvom setu je vrlo brzo povela sa 3:0, a potom i sa 5:1, a ta prednost joj je bila više nego dovoljna za vođjstvo od 1:0.

Drugi set je počeo brejkom Stivensove, ali je Voznjacki odmah uzvratila.

Danska teniserka je do kraja seta izgubila jos jedan gem na svoj servis, ali je i napravila dva brejka i tako došla do pobede protiv 934. teniserke sveta. 

U drugom polufinalu sastaće se Elina Svitolina iz Ukrajine i rumunska teniserka Simona Halep.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar