Čitav svijet je u šoku: "Ivani je ukradena medalja"!

Ivana Španović nije osvojila medalju na Svetskom prvenstvu Londonu zbog tehnologije.

Ostali sportovi 11.08.2017 | 23:28
Čitav svijet je u šoku: "Ivani je ukradena medalja"!
Ceo svet je u šoku zbog ovog slučaja, kao i sama Ivana koja je uputila protest zbog toga.

Iako je u snimku izgledalo da je Ivana u poslednjoj seriji skočila preko sedam metara, zvanični podaci pokazali su da je to bio skok od 6,91 metara. Zbog neverovatnog peha Ivana je ostala bez medalje jer joj se odlepio broj prilikom skoka i ostavio trag u pesku.

Ona je svoj najbolji rezultat ostvarila skokom u drugoj seriji od 6,96 metara i za samo jedan centimetar ostala je bez bronze koja je pripala Amerikanki Tijani Bartoleti.

Slično kao u slučaju Čavić-Felps Ivana je izgubila zlatnu medalju,a mnogi su iznenađeni i šokirani ovakvim ishodom.

Izvor: B92

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

mafija

11.08.2017 21:50

Koja su ovo gov... engleska...dvostruki arsini za nas Srbe...Cavicu oduzeli zlato jer nije dovoljno jako pritisnuo taster...iako se na snimku vidi da je prvi...a Ivani nalepnica navodno ostavila trag u pesku dovoljno dubok da joj oduzmu zlato...dace Bog da vas nesto zbrise s lica zemlje...djubrad engleska i americka

ODGOVORITE
Name

mami

12.08.2017 04:58

Ivana je kraljica!

ODGOVORITE
Name

Atlet

12.08.2017 05:39

To su sve Vučićevi prijatelji,sve međunarodne organizacije su pod američkom kontrolom inače bi neka bila i u Kini,Rusiji,Bjelorusiji,Srbiji...

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

12.08.2017 05:39

Kažu da je tako po pravilima. Ako jest ,pravila su idiotska i treba ih mijenjati jer broj,tj.ta etiketa-naljepnica nije dio tijela ,kao ruka,ili kosa. Amerikanka Reese nosi traku na kosi, Ivana čvrsto uveže kosu baš zbog toga. Žalosno je da treniraš za to prvenstvo mjesecima, spremaš se i onda ostaneš bez zaslužene medalje zbog idiotskog pravila. I baš da se desi njoj ,ranije Čavić nije dovoljno čvrsto dotakako tater koji isključuje vrijeme. Šteta i žalost,ali vratiće se Ivana još bolji i jača.

ODGOVORITE
Name

tzv. Hrvati su rekli ....

12.08.2017 05:59

...... da joj se to vraca zbog "laznih" 7.24 iz dvorane!?!

ODGOVORITE