Mejveder smatra da je Konor favorit u "borbi vijeka"!

Bivši svetski šampion u boksu Flojd Mejveder otkrio je razloge zbog čega smatra da je UFC šampion Konor Mekgregor favorit u njihovom meču u Las Vegasu.

  • Sport
  • Ostali sportovi


Amerikanac i Irac će se boriti 26. avgusta, a svaki od boraca mogao bi da zaradi po 100 miliona dolara.

"Kada pogledate mene i Mekgregora na papiru, on je viši od mene, ima duže ruke i veći je čovek od glave do pete. Mnogo je mlađi od mene, ja se neko vreme nisam borio i ušao sam u četrdesete. Dakle, ako stavite sve na papir i pogledate to, sve vodi prema tome da je Irac favorit", rekao je Mejveder.

Njegov odgovor iznenadio je sve prisutne, pa je potom objasnio svoju izjavu i zbog čega smatra da čovek bez profesionalnog meča može da bude favori protiv boksera koga mnogi smatraju najvećim ikada.

"Ja nisam isti boker kakav sam bio pre dve godine, a kamoli kakav sam bio pre pet godina. Izgubio sam korak, bokser kakav je Andre Berto nije smeo doći do sudijske odluke sa Flojdom Mejvederom, a tada sam imao 38. Očigledno je kako sam sa godinama pao u formi jer sam dozvolio takvom bokseru da protiv mene izdrži 12 rundi. Nisam bokser kakav sam bio, pre sam imao 90 posto pobeda nokautom. Činjenica je da sam negde tokom karijere opao. Ne kažem da više nisam vrhunski bokser niti da više ne znam boksovati. Samo kažem da više nisam borac kakav sam bio”, objasnio je Amerikanac.

Izvor: B92

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST387

© Aleksandar Kamenjašević 2016.
Sva prava zadržana.