Veliki problemi za Krasnodar pred Zvezdu!

Gazinski slomio nogu! Ko umesto Nalda? Problemi za Igora Šalimova. . .  Nešto se čudno dešava u Krasnodaru: Otišao sportski direktor! „Želim da dočekam dan kada će za Krasnodar igrati momci iz naše akademije“, rekao je Alesej Zinin u oproštajnom govoru.

Fudbal 12.08.2017 | 13:45
Veliki problemi za Krasnodar pred Zvezdu!
Nije samo Crvena zvezda u problemu zbog povrede Branka Jovičića. I njen rival Krasnodar kuburi sa kadrovskim mukama uoči plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope.

Skupo su Bikovi platili trijumf na gostovanju Ahmatu u Groznom. Trijumf ekipe Igora Šalimova ostao je u senci teške povrede jednog od najboljih igrača Krasnodara Jurija Gazinskog. On je na nosilima iznet sa terena već u 28.minutu kada ga je zamenio Šiškin.

Inače, Gazinski je standardni reprezentativac Rusije i jedan od najkonstantnijih igrača Krasnodara. Za ovaj klub je odigrao 103 zvanične utakmice. Zajedno sa Čarlsom Kaboreom iz Burkine Faso projektovan je kao prva opcija na zadnjem veznom.

I to nije kraj povoljnih vesti za Crvenu zvezdu. Krasnodar je odlučio da proda štopera Nalda Espanjolu. Reč je o Brazilcu koji je trebalo da sa kapitenom iz Švedske Grankvistom čini poslednji bedem ispred gola Krasnodara.

Protiv Zvezde Grankvistu bi društvo trebalo da pravi Martinovič.

Nešto se čudno dešava u Krasnodaru: Otišao sportski direktor! „Želim da dočekam dan kada će za Krasnodar igrati momci iz naše akademije“, rekao je Alesej Zinin u oproštajnom govoru.

Prodaja Nalda i neslaganje navijača sa tim potezom očigledno je samo jedan čudan detalj iz tabora Krasnodara šest dana uoči prve kvalifikacione utakmice protiv Crvene zvezde.

Iz Rusije stiže još jedna vest koja jasno pokazuje da nešto ne štima kada je u pitanju skupocena igračka trgovinskog magnata Sergeja Galickog. Ostavku je podneo sportski direktor kluba Aleksej Zinin, što je obelodanjeno na zvaničnom sajtu kluba.

„Prvobitni dogovor je glasio da ostanem u klubu do kraja avgusta 2017.godine kako bi Krasnodar počeo podmlađivanje tima i izvršio smenu generacije. Prvi deo projekata smo odradili, a sada moram da se posvetim privatnim obavezama koje ne mogu više da se odlažu. Zahvaljujem se svim ljudima sa kojima sam sarađivao u prethodnih godinu dana- Naravno, voleo bih da što pre dočekam dan kada će za Krasnodar igrati uglavnom momci iz naše akademije. Zaista su talentovani“, rekao je Zinin.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar