Niksi i Rokitsi opet pregovaraju za Mela!

Njujork Niksi i Hjuston Rokitsi počeli su novu rundu pregovora u vezi sa potencijalnim trejdom Karmela Entonija.

Košarka 12.08.2017 | 19:30
Niksi i Rokitsi opet pregovaraju za Mela!
Entoni je spreman da se odrekne "antitrejd" klauzule iz ugovora sa Niksima kako bi prešao u teksaški tim koji je ovog leta doveo Krisa Pola.

U trejd bi trebalo da bude uključen Rajan Anderson, čiji ugovor na tri sezone za 60 miliona dolara pravi problem, a Rokitsi i dalje insistiraju da u pregovore bude uključen i treći tim.

ESPN prenosi da su dva tima napravila veliki pomak u pregovorima otkako je Fil Džekson smenjen sa mesta predsednika Niksa, a zamenio ga Kot Peri kao novi GM. 

Niksi žele da što pre počnu sa izgradnjom novog tima čiji će temelj biti mladi igrači Kristaps Porzingis i Tim Hardavej Džunior, a Entonija vide kao potencijanu prepreku za njihov razvoj. 

S druge strane, Rokitsi prave svoj "supertim", dolazak Pola uz drugog najboljeg igrača lige Džejmsa Hardena je sjajna baza za to, ali im je potreban i treći superstar, kako bi bili dostojan izazivač Golden Stejt Voriorsima i Klivlend Kavalirsima. 

Za Entonija se interesuju i Portland Trejl-blejzersi, koji ga vide kao sjajan dodatak svom udarnim tandemu Demijenu Lilardu i Si Džeju Mekalumu, uz talentovanog centra Jusufa Nurkića.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar