Stoja pobesnela na Anu Bekutu

Stoja Novaković pobesnela je nakon izjave Ane Bekute u "Zvezdama Granda".

  • Magazin
  • Zabava


"Ne bih joj se javila ako bih je srela. Ne želim da pričam o toj gospođi, ne zanima me više", kaže Stoja.

Stoja Novaković nikada neće oprostiti Ani Bekuti to što je rekla da joj je muka od njenog hita "Bela Ciganka", pa je takmičarima "Zvezda Granda" zabranila da ga pevaju.

Folkerka je rekla da iz poštovanja nije želela da se svađa sa starijom kolegnicom, već ju je blokirala na svim društvenim mrežama!

"Iskreno, ne bih uopšte komentarisala tu gospođu. Ne poznajem je, ne znam ko je ta žena. Imam neki svoj pravac i ona me ne zanima. Ne bih joj se javila ako bih je srela, jer ne poznajem dotičnu. Samim tim, ne želim da pričam o toj gospođi, za koju ne znam ni da li bih je prepoznala na ulici - kaže Stoja.

"Ja sam jedna totalno normalna i prirodna osoba. Ponekad se pitam da li uopšte pripadam tom svetu. Imam izgrađen život. Kada nemam nastupe, volim da sam kod kuće, posvećena kućnim poslovima, gledanju filmova, sedeljci s dugogodišnjim prijateljicama. Tada zaista nemam vremena za sređivanje, opuštena sam. Ne viđam se s kolegama i ne pričam im svoje privatne stvari. Dovoljno je što se sretnemo na snimanju, malo proćaskamo i to je to - zaključila je pevačica.

(Alo/Kurir)

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Christian Sweden

07.08.2017 13:23

Uzas sta sada, da uzmemo kamen i bacimo se u Vrbas sa gradskog mosta.

mister x

13.08.2017 19:09

Ma sit sam vas ..ko Ero nepeke. Ana Bekuta nije napravila hit 30god..Stoja ne znam ni da ima neki hit..

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.