O skandalima u novoj pjesmi

U novoj pjesmi Jelene Karleuše govori se o estradnim umetnicama koje od žestokog seksa ne mogu da sjednu. Mala od skandala nije precizirala o kome je reč.

Zabava 03.08.2017 | 07:53
O skandalima u novoj pjesmi
Mala od skandala riješila je da mržnju koleginica podigne na viši nivo, a najnovijom pjesmom, koja treba uskoro da izađe, prijeti da zarati i sa malobrojnima sa kojima dosad nije ulazila u konflikt. “Izabrane pevaljke” naziv je dugo najavljivanog dueta Jelene Karleuše sa Sajsi MC, u kom “mala od skandala” pjeva o redaljkama nad pjevaljkama. I to toliko žestokim redaljkama, da te neke pjevaljke poslije toga ne mogu ni da sjednu.

Reči refrena koji je dosad jedino poznat u javnosti glase: “Izabrane pevaljke, radimo vam redaljke! Iako vas izje*emo, ne smete da sednete”.

Demo verziju nove pjesme, JK je objavila premijerno prije dva dana na “jutjubu”, a upravo je pomenuti dio najviše uzburkao estradnu scenu, tim pre što Karleuša nije otkrila na koje konkretno pjevaljke misli.



I dok su mnogi pomislili da se u pjesmi obraća dugogodišnjim suparnicama poput Cece, Severine i Dare Bubamare, budući da je sa njima u stalnom sukobu, Karleuša juče nije bila dostupna za komentar, da nam detaljnije pojasni. Međutim, njene kolege jesu.

Iako su mišljenja o novom duetu male od skandala različita, burne reakcije nisu izostale.

Tako Viki Miljković nije željela da komentariše novi Karleušin uradak, jer, kako je objasnila nije stigla da čuje pjesmu, baš poput Snežane Đurišić i Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

- Ne želim da dajem površne komentare, pogotovu ne ovim povodom – kratko nam je rekla Miljkovićeva, koja se nebrojano puta našla na udaru Jelene Karleuše tokom posljednje sezone šoua „Zvezde Granda“.



Raspoloženija za razgovor je bila Katarina Živković.

- Karleuša je jedina pjevačica na našoj estradi kojoj stoje ovakve pjesme. Želim da joj ova pjesma bude hit, kao i dvije prethodne - rekla je Karleušina mlađa koleginica, očigledno se ne pronalazeći u stihovima.



S druge strane, Željku Šašiću nije smetalo to što JK u pjesmi koristi eksplicitni rječnik, iako takvi tekstovi nisu uobičajeni za pop muziku.

- Što bi Oliver Mandić rekao “sve su seke je*ene”. A mislim da same koleginice najbolje znaju šta se između njih dešava i da li toga, o čemu Karleuša pjeva, ima kod njih ili nema - rekao je Željko Šašić.



A da toga nema kod koleginica, tvrdi Goca Božinovska, koja se ni najmanje ne pronalazi u tekstu pjesme.

- Na ovaj tekst može da se uvredi samo onaj ko se u njemu pronađe. Karleušu obožavam, a ona je prava žena za šou-biznis. Osim toga, dobra je riba, ljudi je vole, a sve što ona otpeva je ljudima zanimljivo - kaže Goca za “Alo!”.

(Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ma

03.08.2017 06:25

Ko jos u to uda, sta pjeva Karleusa...?

ODGOVORITE
Name

Njeno pevuckanje

04.08.2017 19:56

i moje glavobolje. Od rata ne mogu buku, ali prilicno pratim desavanja. JELENA KARLEUŠA X SAJSI MC | IZABRANE PEVALJKE (LOKAL BEOGRADIZAM) | DEMO VERSION - tako pise na Youtube je valjda dio te autobiografije.Kad bi se vreme vratilo za 30 godina Jelena bi skapala od gladi ili bi pevala u Babusnici, a seljaci bi je stipali za masne naslage. Ona ne zna da peva i da nema tog pokazivanja naslaga, medjunozja, prsa i svega sto ima poslije operacija niko to ne bi slusao.