Otkrila teške trenutke u životu

Pevačica je otvoreno pričala o teškim danima koji su za njom, te navela da joj je najveća želja da se ostvari u ulozi majke.

Zabava 02.08.2017 | 23:08
Otkrila teške trenutke u životu
Slađa Alegro je za Stori govorila o svojoj želji za decom i spontanim pobačajima koji su joj se, nažalost, dogodili.



''Od momenta kada smo počeli da se zabavljamo, suprug i ja imamo želju da postanemo roditelji. Smatram da nam samo dete nedostaje kako bismo postali potpuni. Naravno, zadovoljni smo i sada, jer verujemo da bog piše svoju knjigu i stavlja nas tamo gde on misli da je najbolje.

Mislim da ovo nije kraj i da nas tek očekuje sreća. Doktori nemaju objašnjenje zbog čega sam doživela dva pobačaja, jer je sa nama zdravstveno sve u redu. Očigledno je reč o nekoj višoj sili i prirodnoj selekciji. Nadam se da će jednog dana sve doći na svoje'', rekla je ona.

Izvor: Informer

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

ostvariti se kao ljudsko bice

02.08.2017 21:14

Podigla sam desetine djece i tu nema misterije. Dok su sasvim mali kogod da im opere zadnjicu i dadne hranu je nazvan mama. Ljudi zele djecu zbog starosti, a i da na neki nacin opravdaju seks kao sve je da se dobije beba. Nemam svoju djecu i ne zalim za tim. Mozda da nisam iz nuzde cuvala i dizala onoliko djece da bi mislila drugacije.

ODGOVORITE
Name

novinarska šuplja

03.08.2017 08:30

Nemoj tako nije ni njoj lako godine polako sustižu, pjevati ne zna a treba, se zadržati na sceni a pošto neće u čobane onda treba prvo po godine da hoće da bude mama pa ako ne uspije onda zašto ne može a ako uspije onda kako je to super, cool...... i tako bla bla do penzije a da ništa teže od kašike nije podigla.. dok je ovaca biće i vune...

Name

Majka ili glumica

03.08.2017 09:37

Meni je pun kofer ovog ostvarila se u ulozi majke, da se ostvari itd. Kao da je biti majka glumiti ulogu.

Name

Novinarski Supljak

05.08.2017 15:41

Ne zna pjevati...ovog je stvarno priroda ostetila..gluh k'o top..