Del Potro Đokoviću: Novače, uživaj sa djecom!

Huan Martin del Potro, argentinski teniser i jedan od najboljih prijatelja srpskog igrača na ATP turu, poručio je Novaku Đokoviću da uživa kod kuće sa decom.

Tenis 04.08.2017 | 16:30
Del Potro Đokoviću: Novače, uživaj sa djecom!
"Moj savet njemu jeste da se uživa, da se lepo provodi i da uživa sa decom kod kuće, biće spreman i dovoljno snažan kada dođe vreme za povratak", poručio je Del Potro Đokoviću.

Osvajač dvanaest Grend Slem titula odlučio je, posle predaje u četvrtini finala Vimbldona, da napravi pauzu do kraja godine kako bi maksimalno spremno dočekao sledeću. 

"Nije nimalo lako napraviti veliku pauzu i onda se vratiti. Mnogi igrači igraju dobro posle duže pauze zbog povrede, ali taj efekat ne dođe odmah, već je potrebno da prođe malo vremena da bi sve došlo na svoje mesto", dodao je Del Potro, kome su povrede, nažalost, oblikovale karijeru. 

"Zglob ume da me muči na samu promenu vremena, ali i uslova za igru, pa je to svakako nešto na šta moram da obratim pažnju. Radujem se tenisu i u godinama koje slede. Sada moram vredno da radim jer sam izgubio dosta zbog povreda. Opet, nije mi važno da li sam u Top 30 ili Top 50 – samo želim da igram tenis".

Novak i njegova supruga Jelena imaju dvoipogodišnjeg sina Stefana, a rođenje drugoj deteta očekuju u drugoj polovini avgusta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar