Ana Ivanović: Vidim sebe u Novakovoj situaciji!

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović razgovarala je sa Džonom Verthejmom u podkastu za "Sports Illustrated" o Novaku Đokovići, njegovoj odluci i drugim stvarima.

Tenis 01.08.2017 | 11:30
Ana Ivanović: Vidim sebe u Novakovoj situaciji!
Nekadašnja prva igračica sveta prošlog decembra odlučila je da se povuče i tako okonča veoma uspešnu karijeru.

Ana trenutno živi u Čikagu sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, koji igra za lokalni Fajer u MLS ligi, a za "SI" rekla je da se dosta poistovećuje sa Đokovićem.

"Vidim sebe dosta u ovoj situaciji u kojoj se nalazi Nole. Osećala sam veliku prazninu kada sam osvojila Rolan Garos sa samo 20 godina i kada sam postala najbolja igračica na svetu. Bilo je veoma teško da nađem motivaciju i mentalnu snagu u narednih nekoliko meseci. Za mene je dosta komplikovano da pričam o Noletu, zato što ga znam toliko dugo godina", rekla je Ivanovićeva.

Takođe, Srpkinja je dodala da je potpuno razumno što je Novak pao posle osvajanja pariskog Grend slema, kao i to da je ona u karijeri trebala da uzme pauzu kada nije išlo, već se samo forsirala.

"Mislim da se posle osvajanja Rolan Garosa, jedinog Grend slema koji mu je falio, osetio dosta ispražnjeno. Prošao je kroz mnogo stresa dok nije došao do zacrtanog cilja. Bilo je situacija u mojoj karijeri kada sam trebala da uradim istu stvar kao Nole, stanem na neko vreme sa igrom, umesto da samo pogoršavam situaciju", dodala je bivša srpska teniserka.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar