"Istine i laži" od jeseni na tv

Domaća porodična serija "Istine i laži" od jeseni na Prvoj. Nastaje prema licenci argentinskog hita Graduados.

Zabava 29.07.2017 | 19:09
"Istine i laži" od jeseni na tv
Na jesen ćemo na televiziji Prva gledati novu domaću seriju "Istine i laži", čije je snimanje uveliko u toku. Nastaje prema licenci argentinskog hita Graduados, a među glumcima koji će se u njoj pojaviti su: Zoran Pajić, Anja Mit, Jana Milić Ilić, Žarko Stepanov, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Borka Tomović, Svetislav Bule Goncić, Bojana Ordinačev, Feđa Stojanović, Ljiljana Dragutinović, Sofija Rajović, Marina Đosić, Stefan Radonjić, Đorđe Kreća, Milan Zarić...

- U pitanju je ogroman, ozbiljan i veoma skup projekat - naglašava Svetlana Drinjaković iz "Smart medija produkcije", koja u saradnji sa Prvom realizuje ovu seriju.

- Veliku ambiciju imamo i mi, i glumci, kao i Prva televizija koja je producent. Okupili smo fantastičnu glumačku ekipu, a i ljude koji će stajati iza kamera pažljivo smo birali kako bi im olakšali posao.

Na predstavljanju serije glumci nisu krili da su jedva čekali da padne prva klapa i da pokažu ono što najbolje znaju.

- Atmosfera na setu je fantastična. Energija tih mladih ljudi, u kombinaciji sa iskustvom starijih kolega i svih iza kamere je neverovatno pozitivna. Tempo snimanja je ozbiljan, radimo šest dana, pa se samo jedan odmaramo - kaže za "TV novosti" Drinjakovićeva.

Pilot-epizoda snimljena je sredinom marta i nju je pogledala fokus grupa od hiljadu ljudi, koji su joj dali odlične ocene. Komentarisali su, prema saznanjima naše sagovornice, da je u pitanju jedna savremena porodična serija, u koju ćemo se zaljubiti.



- Na pitanje "na koju vas seriju naviše podseća" učesnici fokus grupe birali su "Bolji život". Verovatno zbog toga što tema i jeste porodica, sa svim njenim manama i vrlinama, tajnama i ljubavima - priča Svetlana Drinjaković.

- Svakako da nam prija poređenje sa tom serijom, a zajednički imenitelj sigurno je i Mihailo Vukobratović, koji je reditelj "Istina i laži". Nadamo se, naravno, da ćemo biti bolji od "Boljeg života", jer ta serija i danas ima odličan rejting i gledanost.



Kroz najrazličitije situacije pratimo život porodice, prijatelja, ljubavi, odnose između likova, a kroz epizode se pojavljuju i gostujuće zvezde koje dodatno upotpunjuju svakodnevicu glavnih likova.

- Zanimljivost kod ove serije je što paralelno pratimo 18 glavnih uloga, a uz njih ima još njih osam koje su nerazdvojni deo priče - navodi producentkinja. - Važno je istaći i da se ova serija radi po motivima argentinske, koja je doživela neverovatno veliki uspeh u svetu. Mi radimo lokalizaciju teksta, i samim tim imamo ozbiljnu grupu domaćih pisaca koji pišu pod supervizijom Nebojše Romčevića.

Uz Romčevića i glavnog reditelja Vukobratovića, ekipu čine i Milan Konjević i Predrag Marković.

(Novosti)

Komentari / 0

Ostavite komentar