Odlično telo i sa 69. leta

Fotografija na kojoj je Verica Rakočević u bikiniju, a koju je juče objavio njen suprug Veljko, izazvala je lavinu kometara.

  • Magazin
  • Zabava


Iako Verica ima 69. godina, ova slika je pokazala da izgleda odlično.

Pošto je fotografija izazvala mnoštvo komentara kako pozitivnih tako i onih drugih, kreatorka je osetila potrebu da se obrati svojim fanovima statusom:- Imam bore (manje nego što bi trebalo) koža mi je bolja nego što bi trebalo, imam celulit onoliko koliko je normalno za mnogo manje godina i imam veliku zahvalnost Bogu na svemu što mi je dao i lepo i ružno. Samo glupa žena može da misli da posle pedesete izgleda kao devojka, a pametna žena prihvata svoje telo sa svim nedostacima koje nose godine nalazeći kompenzaciju u iskustvu i pameti koje nose iste. Moj muž se nije zaljubio u moju svežinu i lepotu u ovim godinama ali je toliko zreo da je dopreo do lepote duše što može mali broj muškaraca, zato je poseban.. Poenta ove slike nije pokazati svoju ženu kao bombu (jer ona to i nije) nego, volim moju ženu i tačka. Volim je sa svim borama, sa nemogućnošću da mi rodi dete, sa kožom koja nije kao u devojke ali je volim. Zato, hvala Bogu na daru da mogu, nadam se, da ostatak života živim neopterećena da li ću iz dana u dan biti starija, ružna neću biti nikada jer je lice ogledalo duše a ja sam se trudila da moja duša daje samo ljubav - napisala je Verica i opet izazvala lavinu komentara.  

(Alo)

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

E

24.07.2017 17:58

LUDA PO DANE DUBOKE STAROSTI.IDFRUDTRIRANA BABETINO,A TI MOCINO ZNAS STO TE VODA KAO PUDLICU NA POVODCU JER TI JE PREPISALA IMOVONU.KADA BABA UMRE NECES JOJ NI NA GROB OTICI

Obično starije gospodje vodaju pudlice! Uglavnom muzjake! Prije 15 godina jedna njenacka TV kuća emitovala dokumentarac o zloupotrebi kućnih ljubimaca, pasa, u seksualne svrhe od strane starijih dama. Zgrazavajuce! U Sloveniji prije par godina bila afera u kojoj je učestvovala i ministrica Unutrasnjih poslova, u kojoj su silovane doge izgrizle na smrt vlasnika, uglednog advokata! Naravno, ovo nena veze sa pomenutom gospodjom. Ona je normalna žena koja sebi može kupiti "nornalnu" ljubav!

Banshee

24.07.2017 20:04

Marijana

24.07.2017 22:18

J..o te pa ovo Sandokan sa babom.

Treba hrabrost i glupost za ovu sramotu

25.07.2017 20:16

Hrabrost je da mu sretne mamu i baku. Glupost je da misli kako je ona seksi i to ga drzi. On se uhljebio i ekonomski obezbjedio. Samo da mi Bog sacuva razum kad predjem 60 iako nemam para, a sve je u tome.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.