Novak stigao u Montreal?!

Srpski teniser po svemu sudeći i pored problema sa laktom ipak brani titulu na kanadskom mastersu.

Tenis 23.07.2017 | 09:15
Novak stigao u Montreal?!
Novak Đoković je stigao u Kanadu i to još u petak, javljaju tamošnji fanovi uz obavezne selfije sa velikom sportskom zvezdom postavljenim na društvenim mrežama.U pitanju je odlazak na tretmane, pošto se neće takmičiti još desertak dana

Srpski teniser, koji je predao meč četvrtfinala Vimbldona Tomašu Berdihu zbog hronične povrede lakta, rekao je tada da će dobro razmisliti šta mu je činiti, kao i da bi mogao da preskoči čak i ceo drugi deo sezone u slučaju eventualne operacije. Tada je ujedno najavio i opširne konsultacije sa stručnjacima oko dosadne povrede. A na njima je izgleda dobio "zeleno svetlo" da nastavi sa takmičenjem.

Naredni cilj našeg asa, trenutno četvrtog igrača sveta je Rodžers kup. Inače, poslednja velika titula koju je osvojio bila je upravo na kanadskom mastersu prošle godine, tako da mora ujedno da brani i 1.000 ATP poena. Ove godine Rodžers kup se održava u Montrealu, koji se "menja" svake godine sa Torontom gde su ovaj put takmiče teniserke.

Pored Đokovića, učešće na mastersu je prijavilo čak prvih 40 na svetskoj lestvici, uključujući i Endija Marija koji ima problema sa povredom kuka. Od ostalih naših tensisera, za glavni žreb je najavljeni takođe "roviti" Viktor Troicki. Masters u Montrealu se igra od 7. do 13. avgusta.

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar